+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hedel.

GZ-psycholoog Hedel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.264 p/m

Vacature in het kort

Je helpt hen met psychische zorg en kijkt naar hun mogelijkheden. Samen met ervaren collega's werk je vanuit een herstelgerichte aanpak. Je maakt deel uit van een omgeving en ondersteunt jongeren op verschillende gebieden. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van elke jongere en er wordt samengewerkt met hun familie en andere hulpverleners. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Werk als GZ-psycholoog samen met een multidisciplinair team en help jongeren tot en met 22 jaar die vastlopen op verschillende gebieden en psychische zorg nodig hebben. Je streeft naar herstel en kijkt naar de mogelijkheden van de jongere en zijn directe omgeving.


Jouw nieuwe baan

Als GZ-psycholoog bij het FACT-jeugdteam ben jij de regiebehandelaar en voer je diagnostiek en diverse individuele behandelingen uit. Je ondersteunt het team, draagt bij aan nieuwe ontwikkelingen en stimuleert samenwerking tussen cliënt, systeem en netwerkpartners. Je werkt vanuit een herstelgerichte visie en maakt gebruik van ervaringsdeskundigheid binnen het team.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt als GZ-psycholoog in een dynamische omgeving waar je als lid van het FACT-jeugd team jongeren tot en met 22 jaar ondersteunt. Hier help je hen bij het overwinnen van obstakels die ze tegenkomen op school, tijdens sportactiviteiten, of thuis, en waarvoor psychische zorg nodig is.

Deze organisatie gelooft sterk in de ontwikkelingsmogelijkheden van elke jongere en richt zich op hun capaciteiten en directe omgeving. Samen met de jongere en zijn naasten wordt er in een kennismakingsperiode van 6 weken een plan opgesteld, waarbij nauw samenwerkt wordt met ouders / verzorgers, scholen, en andere hulpverleners.

Het team van ervaren professionals, waaronder een kinder- en jeugdpsychiater, GZ-psycholoog, systeemtherapeut, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundigen, een verslavingsdeskundige en een jobcoach, werkt vanuit een herstelgerichte benadering. Hierbij wordt volop de expertise en ervaring van dit diverse team benut.


Wat breng je mee?
  • Registratie in het BIG-register als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist.

  • Goede communicatieve vaardigheden om aan te sluiten bij diverse doelgroepen.

  • Systeemgerichte en resultaatgerichte werkstijl.

  • Flexibiliteit en creativiteit.

  • Bij voorkeur ervaring met complexe doelgroepen.

Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 24 - 36 uur per week. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz, FWG 65. Je ontvangt een salaris tot maximaal 6.264 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in