+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Timmerman Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Deze rol biedt jou de mogelijkheid om te starten als timmerman of -vrouw in dagelijks onderhoud of om te kiezen voor renovatiewerk, waarbij je je vaardigheden gebruikt om huurwoningen te laten schitteren.


Ben jij het?

Heb je ervaring als timmerman of -vrouw of als servicemonteur, wellicht met een afgeronde opleiding? Wat je nog niet beheerst, ben je bereid te leren. Het is van belang dat je effectief kunt communiceren met verschillende bewoners en het leuk vindt om uit te leggen wat je doet. Zelfstandig kunnen reizen naar projectlocaties en het bezitten van een VCA-certificaat (of bereid zijn deze via ons te behalen of te vernieuwen) zijn vereisten.


Wat wij bieden

Samen bepalen we een passend salaris op basis van jouw kennis, ervaring en vaardigheden. Denk aan een bruto maandsalaris vanaf €2.800,- dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je gaat pensioen opbouwen volgens de regeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren ligt een vast contract in het verschiet. We streven ernaar dat je met plezier jarenlang bij de opdrachtgever werkt. Met elk gewerkt uur spaar je punten die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Ook nodigen we je uit voor onze jaarlijkse barbecue en kerstborrel, en bieden we kosteloze cursussen aan voor verdere vakontwikkeling!


Waar jij werkt

Als vakkracht zal Faber een geschikte werkplek voor je vinden waar je lange tijd aan projecten kunt werken die het beste bij jou passen. We blijven regelmatig in contact om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. We staan dagelijks klaar om al je vragen en zorgen te beantwoorden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in