+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Projectcoördinator Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BBuild

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Het beschrijven van een rol als Projectcoördinator binnen het renovatieteam vraagt om een gedetailleerde en uitgebreide benadering. Van het werken met diverse opdrachtgevers tot het omgaan met een scala aan diverse projecten, het takenpakket is veelzijdig en omvat verschillende verantwoordelijkheden. Laten we dit stap voor stap verkennen.

Allereerst, als Projectcoördinator ben je de spil binnen een team dat zich bezighoudt met renovatieprojecten. Dit team bestaat uit verschillende professionals, zoals een manager, projectleider, calculator/werkvoorbereider, uitvoerders en bewonersbegeleiders. Samen vormen jullie een dynamische eenheid die verantwoordelijk is voor het succesvol afronden van diverse projecten.

Een cruciale verantwoordelijkheid is het onderhouden van relaties met opdrachtgevers en klanten. Dit omvat niet alleen het opbouwen van deze relaties maar ook het onderhouden ervan gedurende het hele project. Voorafgaand aan en tijdens projecten zal er nauw overleg zijn met verschillende belanghebbenden, waarbij jouw rol van groot belang is om de communicatie soepel te laten verlopen en eventuele zorgen of vragen te adresseren.

Een ander aspect van je rol is het uitvoeren van inspecties. Dit vereist een zorgvuldige aanpak en de mogelijkheid om zelfstandig te werken. Het vermogen om problemen te identificeren en oplossingen voor te stellen is van onschatbare waarde in dit proces. Je dient in staat te zijn om kostprijsberekeningen te maken en technisch advies te bieden, wat cruciaal is voor het budgetteren en plannen van projecten.

Binnen het renovatieteam heb je een belangrijke taak in het bewaken van de voortgang van projecten. Dit omvat niet alleen het monitoren van de werkzaamheden, maar ook het aansturen van het uitvoeringsteam. Het vermogen om efficiëntie te handhaven en eventuele afwijkingen tijdig te signaleren is van groot belang om projecten op schema te houden en kwaliteit te waarborgen.

Een andere taak omvat het opstellen van begrotingen voor extra werkzaamheden. Hierbij is nauwkeurigheid en een goed begrip van de projectvereisten en kosten cruciaal. Het vermogen om adequaat te begroten kan helpen om potentiële financiële verrassingen gedurende het project te voorkomen.

Omgevingsmanagement vormt een essentieel onderdeel van je rol als Projectcoördinator. Je zult te maken krijgen met een diverse omgeving, variërend van grootschalige verduurzamingsprojecten tot renovaties van bedrijfsgebouwen. Het vermogen om te schakelen tussen verschillende projecttypen en tegelijkertijd aandacht te besteden aan de behoeften van diverse belanghebbenden is cruciaal voor succes.

Kortom, de rol van Projectcoördinator binnen het renovatieteam is dynamisch, veelomvattend en vereist een breed scala aan vaardigheden. Van het onderhouden van relaties tot het bewaken van de voortgang en het bieden van technische expertise, deze rol is een essentiële schakel in het succesvol afronden van renovatieprojecten.



Gevraagd

Een diploma in Bouwkunde of Techniek op MBO/HBO niveau is wat we zoeken;
Ervaring is mooi meegenomen, maar geen must;
Het is handig als je overtuigend bent, commercieel inzicht hebt en wat basisweetjes kent over bouwmaterialen, installaties en dat soort zaken;
Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels, praten én schrijven, is belangrijk.



Aanbod

Dit is wat wij kunnen bieden

Maandelijks een salaris op marktniveau

Een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw & Infra, zoals

  • 30 vakantiedagen
  • 15 roostervrije dagen
  • Een uitstekend pensioen bij het BPF
Auto, laptop en telefoon van de zaak

Goede balans in werk en privé

Geweldige collega’s

Heb jij vragen over deze functie of is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Bram Martens via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-10727121



Bedrijfsomschrijving

Deze aannemer staat bekend om het ontwikkelen en uitvoeren van een diverse reeks projecten. Hun expertise strekt zich uit over grondgebonden en gestapelde woningbouw, waar ze betrokken zijn bij het realiseren van zowel nieuwbouw als renovatieprojecten op grote schaal. Niet alleen richten ze zich op het vernieuwen en verduurzamen van bestaande structuren, maar ook op utiliteitsbouw, waarbij ze zich toeleggen op het creëren van functionele en efficiënte gebouwen die voldoen aan verschillende operationele behoeften. Hun focus op diverse bouwprojecten illustreert hun veelzijdige aanpak en brede expertise binnen de bouwsector.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in