+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Engineer Bouwkunde Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wil jij als bouwkundige meer doen dan alleen maar tekenen en modelleren? Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij projecten van concept tot de uiteindelijke uitvoering van een project? Wil jij samenwerken in een multidisciplinair projectteam? Bij dit ingenieursbureau werken ze graag samen en vinden ze het delen van kennis ontzettend waardevol.

De nadruk van je werkzaamheden ligt op het 3D modelleren, BIM Coördinatie en het verrichten van modelleren in Revit. Je denkt daarnaast inhoudelijk mee over het ontwerp en oplossingen voor eventuele problemen. De werkzaamheden van een Bouwkundig Engineer blijven niet beperkt tot de ontwerp fase. Kortom, wanneer je als bouwkundig op zoek bent naar een afwisselende functie waarbij breed betrokken bent bij een project en graag samenwerkt dan is dit zeker een kans voor jou!



Gevraagd

Wij zoeken iemand met een afgeronde HBO of TU richting Bouwkunde met een interesse in techniek en multidisciplinaire projecten. Je wilt jezelf ontwikkelen en wil daarbij graag in teamverband werken. 

Herken jij jezelf in de volgende profielschets?

  • Je bent enthousiast en weet van aanpakken;
  • Je bent bouwkundig en bent technisch onderlegd;
  • Je stelt je flexibel op en je kunt zaken zelfstandig oppakken.


Aanbod

Wanneer je gaat werken bij dit ingenieursbureau, dan spreekt het voor zich dat je uitstekende arbeidsvoorwaarden tegemoet kunt zien. Naast een goed, marktconform salaris zijn de arbeidsvoorwaarden zoals gehanteerd in de architecten cao van toepassing. 

  • Salarisindicatie tussen € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van je ervaring
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de Architecten cao
  • Een fijne werksfeer met leuke collega’s die een stap extra zetten om elkaar vooruit te helpen
  • Mogelijkheden voor flexibel werken zijn altijd bespreekbaar
  • De kans om jezelf te ontwikkelen op Revit.

 Continu is een technisch intermediair in de Bouw en Industrie en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature wordt behandeld vanuit de Continu vestiging in Eindhoven, ons hoofdkantoor waar we ons specifiek richten op bouwkunde. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.



Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een zeer ambitieuze en inspirerende werkomgeving. Zij hebben een zeer goed gevulde orderportefeuille richten zich met name aan multidisciplinaire projecten in de voedingsmiddelenindustrie. Wanneer je hier komt te werken draag je dus bij aan het veilig stellen van voedselvoorziening van de toekomst. Hierbij help je ook bij aan het terugdringen van verspilling van energie en grondstoffen. Er is naast dat er hard gewerkt wordt ook veel ruimte voor een lolletje op de werkvloer. Ook wordt er veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de medewerkers, dit wordt bij deze organisatie namelijk echt gewaardeerd als het kapitaal en is daarbij dus geen ondergeschoven kindje. De functie biedt jou de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen in het ontwerpers vak, je kunt rekenen op een goede begeleiding en team van collega’s waar je op kunt bouwen. Op je eerste werkdag ligt er een plan voor je klaar hoe ze jou op de juiste manier kunnen laten landen binnen de organisatie. Dit ‘on boardingstraject’ zal minimaal 6 maanden duren en naarmate je vorderingen zal je steeds meer vrijheid krijgen en ook de daarbij behorende verantwoordelijkheden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in