+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Kostendeskundige Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als kostendeskundige maak je zelfstandig haalbaarheidsstudies, kostenramingen en kostprijs-begrotingen van potentiële projecten, die je ook op een heldere manier kunt toelichten en onderbouwen. Hierbij kan het gaan om eigen ontwikkelingsprojecten, bouwteamprojecten en aanbestedingen. Je neemt actief deel aan interne projectteams en aan bouwteams, waarbij Je de ene keer een ondersteunende rol hebt, maar je in voorkomend geval ook de regierol neemt. Je signaleert risico’s en mogelijke bezuinigingen en draagt (uitgewerkte) alternatieven aan. Op basis van jouw input is een economisch verantwoorde prijsvorming en projectuitvoering mogelijk. Je rapporteert aan het hoofd calculatie en aan de projectteams waar je deel van uitmaakt.



Gevraagd

Wij verwelkomen graag een nieuwe collega met enige jaren relevante ervaring en met een bouwkundige opleiding op HBO niveau. Je bent zelfstartend, toont initiatief en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en een creatieve geest. Je communiceert makkelijk op verschillende niveau’s en beschikt ook over overtuigingskracht. Je hebt gevoel voor de markt en kennis van bouwmethodieken, materialen en kengetallen. Kennis van BIM is een leuke extra, maar geen vereiste. Wat we vooral ook graag zien is dat je de drive hebt om in teamverband met je collega’s te gaan voor een goed resultaat.



Aanbod

Je krijgt een zeer zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je mag rekenen op een prettige en collegiale werksfeer met korte communicatielijnen en een grote openheid in een stabiele, financieel gezonde organisatie.



Bedrijfsomschrijving

Een aannemer in de regio Eindhoven met een zeer stabiele bezetting en weinig verloop. Het eerste wat mensen zeggen als ze hier binnen komen is dat het aanvoelt als een warm bad. Wanneer ze de organisatie verlaten is dat veelal omdat ze met pensioen gaan; dienstverbanden van 20, 30 en 40 jaar zijn hier geen uitzonderingen. Ter versterking van hun team zijn zij op zoek naar iemand die sterk is in de bouwkosten. Er is veel aandacht voor de medewerkers, dat uit zich niet alleen in leuke uitjes, een gezellig praatje bij de koffie of de deuren die altijd open staan. De oprechte aandacht gaat hier een stuk verder; families worden betrokken binnen deze organisatie en collega's worden kennissen en vrienden. Wil jij bij een organisatie werken waar het 5 dagen in de week voelt als thuiskomen? Lees dan snel verder en reageer op deze vacature!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in