+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Projectleider Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Ons familiebedrijf zoekt een projectleider bouw die van begin tot eind bouwprojecten kan managen. Je werkt met verschillende teams en zorgt dat alles op tijd en binnen het budget klaar is. Je moet goed kunnen praten met verschillende mensen, zoals klanten en bouwers. Het werk is uitdagend en je krijgt de kans om te groeien. We bieden een goed salaris en leuke extra s. Je komt in een team van mensen die van bouwen houden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ons familiebedrijf is op zoek naar een gemotiveerde en ervaren projectleider bouw om ons team te versterken. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol managen van bouwprojecten, vanaf de planning tot de oplevering. Je zult een belangrijke rol spelen in het coördineren van teams, het bewaken van de voortgang en het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van de projecten.


Functie

Als projectleider ben je bezig met het plannen, organiseren en beheren van bouwprojecten van begin tot eind. Daar valt bijvoorbeeld ook het coördineren van het werk van verschillende teams, waaronder architecten, ingenieurs, aannemers en onderaannemers. Daarnaast ben je bezig met het toezicht houden op de voortgang van het project en ervoor zorgen dat deze binnen de gestelde deadlines en budgetten blijft. Je zorgt voor naleving van de geldende bouwvoorschriften, vergunningsvereisten en veiligheidsnormen. Je kan goed communiceren met belanghebbenden, waaronder opdrachtgevers, architecten en onderaannemers, om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de projectdoelen en -vereisten.


Eisen
  • Minimaal een MBO/HBO diploma in de bouwkunde, civiele techniek of een gerelateerd vakgebied
  • Bewezen ervaring als projectleider in de bouwsector
  • Uitgebreide kennis van bouwvoorschriften, vergunningsprocessen en veiligheidsnormen
  • Sterke organisatorische vaardigheden
  • Het vermogen om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met verschillende belanghebbenden

Voorwaarden

Het is een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse bouwprojecten van verschillende schaal. De opdrachtgever biedt een competitief salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei. Je komt te werken in een team van ervaren professionals met een passie voor de bouwsector.


Extra

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Mocht je toch op zoek zijn naar iets anders, dan staan wij open om samen met jou de mogelijkheden te bespreken via BOEG.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in