+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Renovatie & Onderhoud. Deta-Vaste baan! – Eindhoven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk je graag aan het verbeteren en onderhouden van woningen? In deze functie leid je het werk op de bouwplaats en zorg je dat alles goed gaat. Je werkt samen met verschillende mensen, zoals het projectteam en leveranciers. Ook praat je met mensen die de huizen gebruiken en met degenen die de opdracht geven. Je helpt iedereen met vragen. Dit is een baan waarin je veel kunt leren en waarbij je elke dag iets nieuws doet. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die uitvoerder die de renovatie en onderhoud van woningbouwprojecten voor deze opdrachtgever moeiteloos tot een goed einde brengt? En is jouw uitgangspunt altijd kwaliteit en ben jij een expert in communicatie? Dan is deze vaste functie interessant voor jou!


Als uitvoerder woningbouw geef je dagelijks leiding aan de bouwplaatsmedewerkers. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van het werk. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen, middelen en administratie. Samen met het projectteam en de afdeling heb je regelmatig overleg en treed je op als vraagbaak en aanspreekpunt voor projecten. Je hebt contact met gebruikers, opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider. 



Gevraagd

Je hebt minimaal MBO/HBO Bouwkunde afgerond en relevante ervaring met woningbouw. Je beschikt over natuurlijk leiderschap en weet iedereen op de bouwplaats te inspireren. Je hebt sterke eigenschappen als overzicht, ondernemerschap en kwaliteit. Daarnaast ben je communicatief sterk en stressbestendig. je bent woonachtig in de regio Eindhoven.



Aanbod

Het betreft een vaste functie bij een gerenommeerd bouwbedrijf. Ze bieden je een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Ze bieden een prima salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is actief op vele segmenten van de bouw. Of dat nu bouw, verbouw of periodiek onderhoud betreft de kwaliteit staat voorop. Het is een compact familiebedrijf met korte communicatielijnen en een no nonsens handen-uit-de-mouwen mentaliteit. Door de platte organisatiestructuur en de directe communicatielijnen zorgen voor een hoge betrokkenheid van het personeel en een duurzame relaties met opdrachtgevers. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in