+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Timmerman Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als timmerman/-vrouw werk je aan het onderhoud en de renovatie van gebouwen. Je vervangt betimmeringen en repareert houtrot. Met minstens twee jaar ervaring en de wil om te blijven leren, kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen. Bij goed werk is een vast contract mogelijk. Ook spaar je punten voor leuke cadeaus en uitjes, en kun je gratis cursussen volgen. Plus, er zijn leuke jaarlijkse evenementen zoals een barbecue en kerstborrel. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als Timmerman/-vrouw richt je je op het onderhoud en de renovatie van bestaand vastgoed. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het vervangen van verschillende betimmeringen en voert tevens houtrotreparaties uit. Momenteel zoeken we naar timmermannen/vrouwen in de regio Eindhoven-Gemert-Helmond.


Ben jij het?

Met minimaal twee jaar ervaring als onderhoudstimmerman en een voortdurende leergierigheid, heb je de ambitie om je timmermansvaardigheden verder te ontwikkelen. Het interpreteren van bouwtekeningen vormt voor jou geen enkel probleem. Je bent gewend zelfstandig te werken en staat garant voor een nauwkeurige en hoogwaardige uitvoering van je werk. Daarnaast is het bezit van een rijbewijs B een vereiste.


Wat wij bieden

Gebaseerd op jouw kennis en ervaring als timmerman of -vrouw start je met een salaris vanaf €2.800,- bruto per maand, dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Je bouwt pensioen op volgens de pensioenregeling die het beste bij jou past, en bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden. We streven ernaar dat je snel aan de slag gaat bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Daarnaast spaar je met elk gewerkt uur punten die je kunt inruilen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. We kijken ook uit naar je deelname aan onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en de kosteloze cursussen die we aanbieden aan onze vakkrachten als extra voordeel!


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber werk je aan projecten die perfect aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. We zijn dagelijks bereikbaar om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat, en dat je op de juiste plek zit. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek de mogelijkheden voor jou!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in