+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Projectleider W Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BOEG

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van projectmanagement in de installatietechniek, met een focus op diverse projecten binnen een Brabantse regio. Van zorginstellingen tot defensielocaties, geen dag is hetzelfde. Als projectleider ben je de centrale figuur van financiën tot klantcontact. Geniet van een competitief salaris, een bedrijfsauto en een aantrekkelijke winstdelingsregeling, naast de standaard voordelen in de sector. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Je gaat aan de slag op een Brabantse vestiging van een landelijk opererende installateur en gaat je vooral bezighouden met kleine en middelgrote projecten (€5.000 tot €500.000) bij een grote diversiteit aan klanten die je kan vinden van grofweg Roosendaal tot Eindhoven. Denk hierbij aan zorginstellingen,  locaties van defensie en gebouwen van de rijksoverheid. De projecten kunnen uiteen lopen van het vervangen van een basiscomponent tot het renoveren van een complexe installatie. Je beheert meerdere projecten tegelijk en hebt zodoende veel variatie in je werk.


Functie

Als projectleider neem jij het voortouw in beheer van de projecten en zorg je ervoor dat deze zowel financieel, technisch als kwalitatief optimaal tot hun einde worden gebracht. Je bent het eerste contactpersoon voor je klant en bent je er dan ook ter degen van bewust dat je als visitekaartje van het bedrijf fungeert. Naast de klant kunnen ook jouw collega’s bij jou terecht, zo begeleidt je de werkvoorbereiders en schakel je makkelijk met collega’s van andere disciplines. Maar ook het belang van de monteurs verlies jij niet uit het oog. Vanzelfsprekend vindt jij veilig werken erg belangrijk en zorg je ervoor dat iedereen de KAM-procedures kent en naleeft.


Eisen

De ideale kandidaat heeft een technische opleiding afgerond (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde) en ten minste drie jaar ervaring in een leidinggevende rol binnen de installatietechniek. Je beschikt over een stevige portie organisatietalent, weet jouw communicatie aan te passen op je doelgroep (niet elke klant is technisch aangelegd) en deelt graag jouw kennis met je collega’s.


Voorwaarden

Daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug, zo kan het salaris oplopen tot €5800 bruto per maand, krijg je een fijne bedrijfsauto en is er een winstdelingsregeling. Uiteraard zijn alle secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bij een installatiebedrijf gebruikelijk van toepassing, zoals 38 vrije dagen en pensioenopbouw bij PMT.


Extra

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in