+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Traineeship Wonen & Vastgoed voor woningcorporaties Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Ontdek jouw passie binnen dit domein, terwijl je geniet van een op maat gemaakt ontwikkelprogramma, inclusief de mogelijkheid tot extra trainingen. Je wordt intensief begeleid en na het traineeship groei je door naar een adviserende rol. Een unieke kans om je carrière te starten! Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij (bijna) klaar met je studie en op zoek naar een baan binnen het domein Wonen? Een baan waarbij je verschillende functies kunt uitvoeren bij o.a. woningcorporaties en de ruimte krijgt om te ontdekken waar jij energie van krijgt? Dan is het Traineeship Wonen & Vastgoed bij BMC een mooie start van jouw carrière!

Tijdens het traineeship word je begeleid in jouw groei van starter naar volwaardig adviseur. Dit doen we door jou afwisselende opdrachten binnen het vakgebied wonen en vastgoed aan te bieden. Je gaat aan de slag als bijvoorbeeld Verhuurmakelaar, Woonconsulent, Opzichter of Beleidsmedewerker bij één van onze opdrachtgevers. Mogelijk ondersteun je ook een van onze Senior Adviseurs bij hun projecten op het gebied van woonvisies, het maken van prestatieafspraken met gemeenten of de huisvesting van bijzondere doelgroepen.

Jouw ontwikkeling centraal

In samenwerking met je Ontwikkelmanager vanuit BMC wordt het traineeship vormgegeven als een op maat gemaakt programma waarin jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Naast de trainingen die in ieder geval aan bod komen tijdens het traineeship, ben je vrij om extra trainingen te volgen die verzorgd worden door het eigen ontwikkelcentrum van BMC. Uiteraard zijn we steeds met elkaar in gesprek om de voor jouw ideale opdracht te vinden!

Het traineeship

Het traineeship duurt 18 maanden en is opgeknipt in drie blokken van 6 maanden. Je krijgt een contract voor 40 uur per week. Hierbij heb je een opdracht voor 32 uur per week en een opleidingsdag van 8 uur. In de reguliere schoolvakanties heb je geen opleidingdag.

Als trainee word je in korte tijd wegwijs gemaakt in de wereld van het domein wonen en vastgoed. Hierbij word je intensief begeleid door jouw eigen ontwikkelmanager en leidinggevende. Na afloop van het traineeship groei je vanzelf door naar de rol van adviseur bij BMC. 

Praktische informatie sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Mooi! Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Je krijgt binnen drie werkdagen te horen of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt er een tweede gesprek. Na afloop van dit gesprek hoor je zo snel mogelijk of je mag starten! Wat ons betreft kun jij, na ons aanbod, vanaf 1 mei 2024 al bij ons aan de slag. Het opleidingsprogramma begint 1 oktober 2024.



Gevraagd

Als toekomstige collega vinden wij het belangrijk dat je:

  • (bijna) een HBO of WO opleiding afgerond hebt. Dit kan op het gebied van Bouwkunde, Social Work, Rechten, Vastgoed & Makelaardij, Planologie, Sociale Geografie of een vergelijkbare richting;
  • 40 uur per week beschikbaar bent;
  • betekenisvol werk wilt doen voor de volkshuisvesting;
  • ondernemend, omgevingsbewust, energiek en communicatief vaardig bent;
  • reizen geen probleem vindt.

Het is een pré als je al relevante stage-ervaring bij een woningcorporatie of een gemeente hebt.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij BMC heb je de mogelijkheid om dagelijks je expertise te versterken in afwisselende, boeiende opdrachten. Met een contract bij BMC en je deelname aan het traineeship sta je aan de start van een periode waarin werkplezier, kennisverbreding en verdieping leidend zijn. Als werkgever bieden wij jou de volgende zekerheden in ons moderne arbeidsvoorwaardenpakket:

  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Bruto startsalaris van € 2.750,- o.b.v. 40 uur. Tijdens het traineeship stijgt je salaris na 6, 12 en 18 maanden met steeds € 100,- per maand;
  • Een perfecte startersfunctie na jouw studie;
  • Een uitdagende en afwisselende baan met carrièreperspectief;
  • Choose-your-own-phone regeling;
  • Vaste netto onkostenvergoeding van € 53,75;
  • Individueel Keuze Budget (maandelijkse opbouw van 11,04% van het maandsalaris. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen);
  • 36 Vakantiedagen op basis van 40 uur, waarvan 6 aan te kopen via het Individueel Keuze Budget
  • Een elektrische leaseauto die je ook privé mag gebruiken óf vervoersbudget;
  • € 750,- budget om jouw thuiswerkplek in te richten;
  • Een passend opleidings- en trainingspakket en aandacht voor jouw eigen professionele ontwikkeling met diverse doorgroeimogelijkheden na het traineeship.


Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 35 jaar levert BMC oplossingen voor vraagstukken binnen de complexe context van de publieke sector. Met een ondernemende mentaliteit en nuchtere aanpak gaan we steeds voor maximaal maatschappelijk resultaat, in ideeën én uitvoeringskracht. We zetten onze expertise en innovatiekracht in om elke dag beter te worden, voor elkaar en onze opdrachtgevers. Voor inwoners, cliënten en leerlingen. We zijn op zoek naar nieuwe, betrokken collega's die willen meewerken aan een effectieve en betrouwbare overheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in