+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
Laad meer vacatures

Consultant Industrie Limburg Weert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Voort

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Voort

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als consultant bij ons breng je technische professionals en vooraanstaande opdrachtgevers in de industrie samen. Je krijgt de kans om een breed scala aan professionals te bemiddelen, van engineers tot programmeurs. Bij ons werk je in een team van gedreven collega's, waar we streven naar groei en succes. Naast een competitief salaris bieden we een ongelimiteerde bonusstructuur, leaseauto, en leuke incentives zoals maandprijzen en een volledig verzorgde skitrip. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Jij brengt technische professionals en vooraanstaande opdrachtgevers samen. Hoe? Door constant goede gesprekken te voeren. Met klanten en professionals. Jij wil jouw klanten en professionals écht leren kennen. Op deze manier weet jij zowel nieuwe, als bestaande klanten aan je te binden en vacatures binnen te halen. Je praat met professionals waarbij je tot het uiterste gaat om echt te snappen wat hen drijft. Om hen als persoon te leren kennen. Waar worden ze enthousiast van? In wat voor omgeving komen ze het beste tot hun recht? En dat wordt gewaardeerd. Want op deze manier weet jij steeds weer de juiste match tussen professional en opdrachtgever te maken. Jouw opdrachtgevers in de industrie zijn bijvoorbeeld grote productiebedrijven, waar op grote schaal wordt geproduceerd en waar veel (zware) machines worden ingezet. Daar bemiddel je verschillende professionals. Van engineers tot programmeurs. Van werkvoorbereiders tot opzichters. Maar ook calculators en uitvoerders.  Zo ziet jouw werkdag als consultant bij Voort eruit: Begin van een nieuwe week. Je bekijkt jouw afspraken voor de dag en maakt een lijst van prioriteiten. Je belt jouw belangrijkste klanten en haalt eventuele nieuwe vacatures op. Vervolgens neem je met jouw collega recruiter de cv’s door van de professionals zij heeft gesproken. Een paar van deze cv's springen eruit, dus plan je intakegesprekken met hen in voor later in de week.  Om 11.00 uur vertrek je naar een afspraak bij een opdrachtgever, waar je bespreekt hoe we de samenwerking verder kunnen verbeteren. Je praat over de huidige vacatures, de professionals die in procedure zijn en mogelijke nieuwe projecten waar we aan mee kunnen werken.  Terug op kantoor begin je met het benaderen van potentiële nieuwe klanten. Je maakt contractvoorstellen voor nieuwe opdrachten en onderhandelt over tarieven en voorwaarden. Je belt een aantal professionals om hen te enthousiasmeren over de nieuwe vacatures die je hebt binnen gehaald. Je stelt nieuwe professionals voor aan de opdrachtgever en plant gesprekken bij hen in.  Voordat je jouw dag afsluit, komt er nog een telefoontje binnen. Eén van jouw professionals is aangenomen voor de opdracht! Je brengt hem met het goede nieuws en regelt alles voor de start. Met een voldaan gevoel sluit je de dag af.


Wat wij bieden?

Je komt terecht in een team met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s. We moedigen elkaar aan. Houden de energie erin. En zijn niet vies van een geintje tussendoor. Of een potje tafelvoetbal.  Bij Voort is verder iedereen gedreven. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk, van directie tot administratie. Samen werk je aan groei!  En verder krijg je: • Een salaris tussen de €2.800,- en €3.500,- afhankelijk van jouw meegenomen ervaring;  • Aangevuld met een ongelimiteerde bonusstructuur;  • Leaseauto, telefoon, laptop; • 30 vakantiedagen; • Leuke incentives die jij kan binnenslepen. Denk aan toffe maandprijzen of een volledig verzorgde skitrip met jouw collega's; • 2-jarige opleiding bij Kenneth Smit en drie trainingen naar keuze bij de Voort Academy; • Mogelijkheid tot thuiswerken; • Op jouw kantoor zijn altijd volle fruitmanden, koelkasten en koektrommels tot je beschikking.  Daarnaast verzorgen wij ook je dagelijkse lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel!


Ben jij het?

Werk je bij Voort, dan heb je van nature een oprechte belangstelling in anderen. Ben je enthousiast. Werk je gefocust en creëer jij je eigen kansen, die je zelf met beide handen vastpakt. Je herkent je dus ook in onze kernwaarden: Verbindend, bevlogen, doelgericht en eigenaarschap. Daarnaast:  - Ben je hbo of wo geschoold; - Beschik je over meerjarige ervaring in een vergelijkbare branche en/of functie (Denk aan consultant, accountmanager, adviseur);  - Ben je woonachting in de regio Weert. Dit betreft een functie waar je regio Limburg gaat oppakken, dus bij voorkeur woon je ten zuiden of oosten van Weert. Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Twijfel je? Bel ons gewoon even op, we denken graag met je mee!


Waar jij werkt

Wij zijn Voort. Dé marktleider in detachering van technische professionals. Ieder jaar brengen wij honderden technische specialisten en opdrachtgevers bij elkaar. Wij bemiddelen mensen en organisaties die verder willen komen. Niet omdat we denken dat ze bij elkaar passen. We weten het. We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Voort bepaal je je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt. In totaal hebben wij zeven kantoren verdeeld over het land, waaronder Weert. Hier versterk je het team Industrie (). Bij Voort maken we elkaar elke dag weer een beetje beter. Door veel tijd en energie in elkaar te stoppen in de vorm van trainingen, coaching on the job en het delen van casussen, vragen en successen met elkaar. Wij werken met individuele doelstellingen, maar je hebt elkaar als team daarin keihard nodig. Samen ben je succesvol! En die successen mogen ook gevierd worden. Met jouw eigen team, maar ook tijdens de landelijke Voort zomer- en kerstfeesten. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in