+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Managing Consultant Woningbouw Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BMC

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.705 - € 8.675 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als managing consultant bij BMC werk je aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken in teamverband. Je leidt projecten en geeft advies op het gebied van verstedelijking en woningbouw. Je maakt deel uit van een team dat expertise biedt aan de publieke sector. Samen met je collega's werk je aan oplossingen die echt impact hebben. Bij BMC krijg je de kans om te groeien en te leren, en deel uit te maken van een hecht team dat zich inzet voor een betere samenleving. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Werken als managing consultant bij BMC betekent adviseren op topniveau samen met een multidisciplinair team van gedreven collega’s. Praktijkgericht werken aan oplossingen voor complexe maatschappelijke vraagstukken op strategisch niveau. Met en vóór onze opdrachtgevers. Je gaat aan de slag met uitdagende projecten waarbij denken, doen en leren samengaan. De passie voor maatschappelijke vraagstukken is jouw drijfveer. 

Je komt vast in dienst bij BMC. Je leidt externe projecten en voert deze samen met collega’s in teamverband uit binnen het werkveld van jouw expertise(s). BMC ondersteunt de publieke sector met toonaangevende vakkennis in zes domeinen. Veel maatschappelijke opgaven overstijgen het werkveld, daarom werk je vaak in teams waarin verschillende expertises samenkomen.  

Integraal werken met BMC als thuisbasis

Het Fysiek Domein en Woningcorporaties, met circa 250 collega’s, zijn jouw thuisbasis. Als managing consultant ben jij het gezicht van BMC op het gebied van verstedelijking en woningbouwopgaven. Je bent een stevige gesprekspartner voor gemeenten, regio’s, provincies en rijk op dit thema maar spreekt ook de taal van markt en corporaties. Je bent ondernemend en brengt een eigen netwerk mee, haalt actief adviesvragen op en weet de klantvraag helemaal te doorgronden. Je werkt vervolgens met gedreven collega adviseurs in teams aan impactvolle, strategische advies oplossingen. BMC werkt domeinoverstijgend en integraal. Je hebt impact bij de klant en weet allianties te smeden, zowel publiek-publiek als publiek-privaat. Je werkt, met de andere managing consultants aan de verdere uitbouw van ons advies profiel en de strategische marktpositionering van BMC op verstedelijking en gebiedsopgaven.

Jouw focus als Managing Consultant Woningbouw

De ambitieuze woningbouwopgave is een van de speerpunten waar we ons binnen BMC op richten. Hoe kunnen we met elkaar op een verstandige manier 1 miljoen woningen bouwen die bijdragen aan een toekomstbestendige stad, ingepast in een grondgebied dat ook grote uitdagingen kent op gebied van energietransitie en klimaat? Hoe verhoudt deze opgave zich tot de economische opgave en zorgen we bovendien dat gebieden bereikbaar blijven? Hoe komen we van ambities tot afspraken en plannen, zowel tussen overheden onderling als tussen overheden, corporaties en marktpartijen? Jouw expertise zet jij in binnen deze vraagstukken. 

Wij zoeken collega’s die als Managing Consultant adviseren bij de woningbouwopgave en verstedelijking vraagstukken. Je werkt aan diverse onderzoeks- en adviesopdrachten die zich richten op regionale en stedelijke keuzes voor verstedelijkingsvraagstukken, op programmering vraagstukken op lokaal en regionaal niveau en op strategische advisering bij gebiedsontwikkeling. Onze opdrachtgevers zijn vaak overheden, steeds vaker in coalities van lokale, regionale en soms landelijke overheidspartijen. Ook allianties van partijen (waaronder corporaties en marktpartijen) vragen ons als onafhankelijk adviseur te onderzoeken en te adviseren maar ook de verbinding te maken tussen verschillende stakeholders. BMC richt zich op:

●      het bieden van inzicht in strategische keuzes en de doorvertaling naar uitvoerbare afspraken over uitwerking en programmering;

●      het schrijven van adviesrapportages en het leveren van productinnovaties; 

●      het verbinden van inhoudelijke vraagstukken om maatschappelijke meerwaarde te creëren;

●      het verbinden van partijen, zowel publiek-publiek als publiek-privaat. 

Werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers

BMC heeft een sterke naam in de markt. Onze ambitie is het “centre of excellence” te zijn voor de publieke sector. BMC werkt voor toonaangevende opdrachtgevers: ministeries, provincies, waterschappen, regionale samenwerkingsverbanden, gemeenten, zorginstellingen, woningcorporaties en onderwijsorganisaties. Daarnaast betreffen onze opdrachten steeds vaker samenwerkingsvormen tussen deze en met andere organisaties.  

Onderdeel van BMC: ontmoeten, inspireren en leren

De adviseur staat centraal bij BMC. Regelmatig worden er bijeenkomsten georganiseerd voor kennisdeling op actuele en inhoudelijke thema’s en is er aandacht voor jouw eigen ontwikkeling op het gebied van (advies) vaardigheden en kennis. Nadrukkelijk over de zes domeinen heen. BMC’ers voelen zich verbonden met elkaar, het bedrijf, het adviesvak en de publieke sector. Als managing consultant bouw je aan het merk BMC. Dit doe je via jouw adviezen, publicaties, blogs of als spreker op diverse podia.



Gevraagd

  • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring als adviseur binnen het Fysiek domein binnen de publieke sector met woningbouwopgaven.
  • Je hebt ervaring als adviseur met, de uitvoering en het leiden van, adviesopdrachten binnen de publieke sector.
  • Je brengt een netwerk binnen de woningbouwopgave mee.
  • Je hebt ervaring in het leiden van adviesopdrachten.
  • Je bent een verbinder, weet partijen samen te brengen en complexe samenwerkingsverbanden te creëren.

Herken jij je in bovenstaand profiel én word je enthousiast van de omschrijving van de rol van Managing Consultant Woningbouw? Jouw sollicitatie zien wij graag tegemoet.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je komt vast in dienst bij BMC in de rol van managing consultant. Als werkgever bieden wij jou de volgende zekerheden: 

●      Een contract bij BMC voor 32-40 uur per week, op basis van een vaste aanstelling.

●      Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (€ 4.705 - € 8.675 op basis van 40 uur per week).

●      Individueel Keuzebudget (Maandelijkse opbouw van 11,04% van maandsalaris. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen.)

●      36 vakantiedagen waarvan een deel flexibel (IKB) op basis van 40 uur. 

●      Leaseauto met laadpas of vervoersbudget.

●      Choose-your-own-phone regeling.

●      Laptop.

●      Vaste onkostenvergoeding.

●      Pensioenregeling.

●      Volop ruimte voor ontwikkeling binnen je contracturen.

●      Samenwerking met ‘peers’ die inspireren en uitdagen.



Bedrijfsomschrijving

BMC werkt al meer dan dertig jaar samen met de publieke sector. We werken in verschillende domeinen, maar weten elkaar altijd te vinden. Wij zijn echte adviesmákers. Denken en doen gaan bij ons hand in hand. Strategisch advies en onderzoek koppelen wij altijd aan uitvoering. Zo weten wij zeker dat onze oplossingen impact maken bij de mensen voor wie wij het doen: inwoner, leerling en cliënt.BMC werkt actief aan een inclusieve en diverse organisatie. Wij willen dat iedereen zich welkom en veilig bij ons voelt. Individuele verschillen zien wij als een kracht, die ons samen tot een sterk collectief maken. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in