+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

HR adviseur publieke sector Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

De arbeidsmarkt ontwikkelt zich in een razend tempo. Organisaties in de publieke sector staan voor steeds meer uitdagingen. Daarom helpt BMC deze organisaties op thema's als strategische personeelsplanning, HR-analytics, veranderende wetgeving en nog veel meer. Als HR adviseur bij BMC help je onze klanten bij het zoeken naar een oplossing voor deze actuele vraagstukken (meer over BMC vind je onderaan). Wil jij je via BMC (door)ontwikkelen tot expert op het gebied van HRM?

Je gaat werken in een team van 100 collega adviseurs binnen het werkveld HRM. Je collega's hebben verschillende ervaringsniveaus: van trainee tot manager, met verschillende specialismen op het gebied van HRM. Deze collega's zijn werkzaam op opdracht bij klanten verspreid door het hele land. Naast het uitvoeren van interim-opdrachten trek je samen met deze collega's op om producten te ontwikkelen of collega's te coachen/trainen. We zien elkaar regelmatig tijdens "connect dagen", waar alle adviseurs binnen het domein Bestuur en Organisatie (waartoe HRM behoort) elkaar fysiek treffen om bijvoorbeeld deel te nemen aan interessante workshops of andere leuke activiteiten. Bovendien zien we elkaar tijdens laagdrempelige regiobijeenkomsten, of tijdens digitale inspiratiesessies.

Voor verschillende regio's in Nederland zijn wij op zoek naar HRM adviseurs. Als HRM adviseur help je onze klanten bij het zoeken naar oplossingen voor vraagstukken rondom het brede thema HRM. De opdrachten waaraan je werkt zijn al net zo breed. De ene keer werk je als all-round adviseur, de andere keer als projectleider procesverbetering, adviseur verzuim of als specialist management development. Je doet dit gedetacheerd bij onze opdrachtgevers. Je hebt de zekerheid van een contract bij BMC en tegelijk de uitdaging en flexibiliteit van verschillende opdrachtgevers in verschillende regio's in Nederland. Afhankelijk van de opdrachtgever kun je de week flexibel indelen door regelmatig thuis (of op het mooie kantoor van BMC in Amersfoort) te werken. Een fijne combinatie van zekerheid en afwisseling.

Wij zijn op zoek naar talentvolle, ambitieuze HRM adviseurs met een achtergrond bij de overheid. Bij voorkeur bij gemeentelijke organisatie of (onderdelen van) ministeries. Je gaat aan de slag met uitdagende vraagstukken bij onze opdrachtgevers. Je vervult je opdrachten daar zelfstandig, hoewel je altijd kan rekenen op expertise van je collega's. Je functie is dynamisch en biedt veel afwisseling, door de verschillende interim-opdrachten die wij aanbieden in combinatie met je interne rol binnen BMC. Je kunt jezelf ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen (intern bij BMC of via bijvoorbeeld onze samenwerking met de VU), via de online leeromgeving of door kennisdeling van je collega's op hun expertise. Als het bij je past nodigen we je ook graag uit om jouw kennis te delen met je BMC collega's.

Hoe ziet je week eruit?

Dit zal elke paar maanden anders zijn.

- Soms werk je aan een grote opdracht met veel uren per week. Zo werken enkele BMC adviseurs aan opdrachten bij een organisatie waar een flinke opgave ligt met grote maatschappelijke impact. Daarnaast werken steeds meer adviseurs aan grote opgaven bij ministeries.

- Soms werk je in twee of drie opdrachten tegelijk. Veel van je collega's hebben de afgelopen jaren mooie producten ontwikkeld, wellicht kun jij ze helpen met de doorontwikkeling hiervan, of juist met het implementeren bij een klant. Denk bijvoorbeeld aan een teamscan t.a.v. de omgevingswet of aan employer branding.



Gevraagd

  • Je hebt een opleiding op hbo of wo niveau afgerond in de richting van HRM of P&O.
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt relevante werkervaring binnen de overheid.
  • Je beschikt over actuele kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van HR in de publieke sector.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, wat je tot een stevige gesprekspartner maakt.
  • Je bent bereid om te reizen. Je werkt als adviseur voor verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Het is onze intentie om de reistijd zo veel mogelijk te beperken. Sinds de pandemie lukt dit steeds vaker: thuis werken is bovendien erg vaak een optie.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Het uitstekende werkklimaat van ons expertisebureau vormt de basis, waaronder 

  • Afwisseling in opdrachten
  • Ruim aanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zowel op inhoud (specialistische cursussen/leerlijnen) als vorm (adviseurschap, persoonlijk leiderschap, etc.)
  • Elektrische leaseauto of vervoersbudget. Daarnaast een laptop en Choose-your-own-phone regeling
  • Een salaris tussen 3.500,- en 5.500,- bruto (o.b.v. 40 u/w), afhankelijk van je werkervaring.
  • Een dienstverband van 32 u/w is ook bespreekbaar


Bedrijfsomschrijving

BMC heeft mensen in dienst met grondige kennis van hun vakgebied en een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van de publieke sector. Onze professionals vormen het antwoord op zowel implementatievraagstukken als tijdelijke bezettingsproblemen op alle niveaus bij onze klanten.  Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gemeenten, maar ook provincies, waterschappen, ministeries (en agentschappen), zorg/onderwijsinstellingen en woningcorporaties. 

 

Het is onze missie om bij te dragen aan de kwaliteit van de publieke sector. In het belang van de inwoner, de cliënt en de leerling. We zijn betrokken bij elkaar als professional en betrokken bij de onderneming en de omgeving van haar opdrachtgevers. Die betrokkenheid uit zich in onder meer door het werken in verbinding, in teams, en door het uitwisselen van expertise en ervaringen. BMC is door Consultancy.nl uitgeroepen tot beste publieke sector adviesbureau en tot beste gemeente adviesbureau van Nederland. Beide rankings zijn tot stand gekomen op basis van o.a. expertise, track record, branchekennis, "werken bij"- aantrekkelijkheid en imago onder werkzoekenden.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in