+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

HR Adviseur voor de regio Noord-Holland voor 32-40 uur Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.187 - € 4.767 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR bij een toonaangevend bedrijf in de transportsector, waar jouw passie voor personeelszaken centraal staat. In deze rol krijg je de unieke kans om hybride te werken, met flexibiliteit en autonomie als kernwoorden. Jouw bijdrage aan het HR-beleid draagt bij aan de reputatie van de organisatie als een topwerkgever. Geniet van een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, inclusief een auto, laptop en telefoon van de zaak, en een royale reiskostenvergoeding. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.187 – € 4.767 per maand
Auto, laptop en telefoon van de zaak
32-40 uur per week

Jij bent klaar om een cruciale rol te spelen in het ontwikkelen van het HR-beleid voor een vooraanstaand bedrijf in de transportsector! We zijn op zoek naar een gedreven HR Adviseur die zich wil inzetten voor de verdere ontwikkeling en uitvoering ervan. Met jouw passie voor HR draag je bij aan het versterken van de reputatie van onze klant als betrouwbare werkgever.
 
In deze functie krijg je de kans om hybride te werken, wat betekent dat je flexibiliteit en autonomie krijgt om je werk naar eigen inzicht uit te voeren. Bij de vestigingen staan ze voor openheid en toegankelijkheid, wat zorgt voor een inspirerende werkomgeving waarin jij je talenten volledig kunt benutten.
Jij bent klaar om een verschil te maken en bij te dragen aan de groei en het succes van het bedrijf. 

In deze rol ben jij dé HR-held voor de Noord-Hollandse vestigingen! Je staat lijnmanagers bij met advies, bewaakt het HR-beleid en denkt actief mee over talentmanagement, employer branding en arbeidsvoorwaarden. Of het nu gaat om het oplossen van uitdagende situaties, het aantrekken van nieuw talent of het creëren van een positieve werkcultuur, jij bent erbij betrokken. Als fijne sparringpartner ben je betrouwbaar en gemakkelijk in de omgang. Je schakelt moeiteloos tussen operationele en tactische taken, en weet jouw advies en argumenten helder te verwoorden. Door jouw nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen weet je draagvlak te creëren en de juiste vragen te stellen. Jouw enthousiasme is aanstekelijk en zorgt ervoor dat zelfs tijdens serieuze momenten, mensen in beweging komen. Kortom, in deze directe branche laat jij je niet snel van de wijs brengen!

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde professional met een HBO-diploma in HRM en 3 jaar ervaring in een allround HR rol. Je blinkt uit in communicatie, zowel schriftelijk als mondeling, en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Met jouw ervaring in HR-systemen, bij voorkeur AFAS, en jouw proactieve aanpak ben je klaar om zelfstandig te schitteren. 😊 Complexiteit en tegengestelde belangen schrikken jou niet af en je ziet ze als uitdagingen om te overwinnen.

 Natuurlijk bieden we je een flexibel contract voor 32-40 uur per week voor een jaar met de mogelijkheid voor verlenging! Een top salaris tussen de €3.187,- en €4.767,- (op basis van 38 uur per week)op basis van je ervaring. En dat is nog niet alles! We bieden je een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden, inclusief een auto, laptop en telefoon van de zaak, zodat jij overal kunt werken waar je maar wilt! 😊 Je krijgt
ruimte voor jouw creativiteit en eigen initiatief. Ook zijn er volop kansen voor persoonlijke en professionele groei, met uitgebreide opleidingsmogelijkheden die jou helpen om het beste uit jezelf te halen! En het wordt nog beter! Geniet van een royale reiskostenvergoeding en volledige OV-vergoeding, zodat jij zonder zorgen naar het werk kunt komen als je een keer de auto laat staan. Maak je geen zorgen over vrije dagen, want je krijgt maar liefst 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband, met zelfs de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen! In juni 8% vakantiegeld als extra beloning voor jouw inzet! Pension is goed geregeld. 

Dus laat je interesse weten en neem contact op voor meer informatie. Dat kan via whatsapp met het nummer 06-18479746. Of via de mail op via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in