+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Managing Consultant Gebiedsontwikkeling Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.705 - € 8.675 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Hoe mooi zou het zijn als jij jouw kwaliteiten als managing consultant weet in te zetten voor een betere samenleving? Omdat je het belangrijk vindt om te werken aan maatschappelijke opgaven en daarbij niet schroomt je tanden te zetten in uitdagende en complexe vraagstukken binnen het fysieke domein? En omdat jij samen met ons impact wilt maken voor inwoner, leerling en cliënt?

Kortom, geloof jij in de kracht van samen de schouders eronder zetten? Dan is BMC de werkgever die jij zoekt.

Wat ga je doen?

Als managing consultant gebiedsontwikkeling ben je een belangrijke gesprekspartner voor overheden, terreineigenaren en marktpartijen. Je adviseert opdrachtgevers over vraagstukken op het gebied van woningbouw, maar ook over ontwikkelingen rond werklocaties, stationsomgevingen en mobiliteitshubs. Aan je adviezen ligt vaak een gedegen onderzoek ten grondslag. Gebiedsontwikkeling is een complex proces met een groot aantal direct en indirect betrokkenen. Denk aan overheden, woningcorporaties en regionale samenwerkingsverbanden, maar ook aan inwoners, bezoekers en medegebruikers. Het is jouw taak als managing consultant om al die verschillende belangen in kaart te brengen, te verbinden en op basis daarvan tot een afgewogen advies te komen. Juist vanwege de vele stakeholders werk je bij vraagstukken vaak samen met collega’s uit andere disciplines. Als team bieden jullie opdrachtgevers onder meer:

●       Inzicht: welke strategische keuzes zijn er, wat zijn de potentiële opbrengsten?

●       Advies: hoe kunnen de inzichten een vertaling krijgen naar uitvoerbare plannen?

●       Inspiratie: op welke manier kan er, onder meer door productinnovatie, maatschappelijke meerwaarde ontstaan? 

Je voert verschillende opdrachten uit voor meerdere opdrachtgevers. Sommige projecten duren een paar maanden, andere hebben een looptijd van meer dan een jaar. Dit alles maakt je baan als managing consultant afwisselend en bruisend. Tegelijkertijd kun je altijd rekenen op de hulp van jouw BMC-collega’s. De kracht van BMC is dat we elkaar altijd weten te vinden. Voor nuttige zaken, zoals overleg, werklunches of kennissessies, maar zeker ook voor plezierige zaken, zoals borrels en uitjes. 



Gevraagd

Heb jij de drive om te onderzoeken hoe een gebied mooier, beter of functioneler kan? Ben je goed in het leggen van verbindingen: tussen opgaven en tussen mensen? Neem je graag initiatief, ook als het gaat om acquisitie? En heb je een eigen netwerk in de publieke sector? Dan is de rol van managing consultant gebiedsontwikkeling bij BMC echt iets voor jou.

Daarnaast vragen we het volgende van je:

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over 8 tot 10 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in gebieds- en locatieontwikkeling binnen de publieke sector.
  • Je neemt een krachtig eigen netwerk mee in de publieke sector: op bestuurlijk en directieniveau.
  • Je bent in staat een team van adviseurs aan te sturen en collega’s te coachen in de ontwikkeling van hun adviesvaardigheden.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk een mooie, zinvolle baan als managing consultant. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een fijn pakket aan arbeidsvoorwaarden: 

●       Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (€ 4.705,00 - € 8.675,00 op basis van 40 uur per week).

●       36 vrije dagen bij een 40-urige werkweek, waarvan een deel flexibel.

●       Een individueel keuzebudget (IKB). Dit bouw je maandelijks op en kun je in geld laten uitkeren of inzetten voor verschillende doelen, zoals vakantiedagen of sport.

●       Een pensioenregeling.

●       Keuze uit een vervoersbudget of elektrische leaseauto met tankpas.

●       Een passende onkostenvergoeding.

●       Een laptop.

●       Een ‘Choose Your Own Phone’ (CYOP)-regeling: jij kiest zelf je toestel, wij betalen mee en de simkaart plus het abonnement nemen wij voor onze rekening.

●       Volop ruimte voor ontwikkeling binnen je contracturen.

●       Een team van leuke collega’s met verschillende expertises.

●       Een goede werk-privébalans. Je hebt, in overleg met je opdrachtgevers, veel flexibiliteit om je werktijden naar eigen inzicht in te richten.

●       Ook draagt BMC bij aan een goede werkplek thuis en geeft waar mogelijk de ruimte om de helft van de tijd vanuit huis te werken.

Heb je nog vragen?

Nog vragen over de functie of sollicitatieprocedure? Bel gerust. Je kunt contact opnemen met Karin Helmers via 06-13972901.

Solliciteer direct!

Wil jij maatschappelijk impact maken en denk jij dat in deze baan te kunnen? We maken graag kennis met je! Stuur ons jouw motivatiebrief en cv en laat ons weten wat jij bij BMC kunt en wilt betekenen voor de publieke sector.



Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 35 jaar levert BMC oplossingen voor vraagstukken binnen de complexe context van de publieke sector. Met een ondernemende mentaliteit en nuchtere aanpak gaan we steeds voor maximaal maatschappelijk resultaat, in ideeën én uitvoeringskracht. We zetten onze expertise en innovatiekracht in om elke dag beter te worden, voor elkaar en onze opdrachtgevers. Voor inwoners, cliënten en leerlingen. We zijn op zoek naar nieuwe, betrokken collega's die willen meewerken aan een effectieve en betrouwbare overheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in