+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Optomechanisch vakman Anteryon Eindhoven Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Anteryon

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14 - € 15 p/u
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je een technisch vak leren en echt iets bijzonders maken? Je wordt opgeleid tot optomechanisch vakman, waarbij je met heel precies glas werkt. Dit doe je in een speciale fabriek. Je start met eenvoudige taken en leert steeds meer. Na drie jaar ben je een expert. Je krijgt een goed salaris en reiskosten. Ook bouw je aan je toekomst met pensioenopbouw. Plus, je kunt gratis online trainingen volgen. Een unieke kans om te groeien in je werk! Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je technisch onderlegd en klaar voor de volgende stap? Word in ongeveer drie jaar opgeleid tot volwaardig optomechanisch vakman en verdien tot €15,- bruto per uur. Als ervaren optomechanisch vakman bewerk je industrieel glas tot hoogwaardige optische producten met extreme precisie, binnen een geavanceerd productieproces. Je ontvangt reiskosten, bouwt aan je pensioen en wordt ondersteund door een ervaren team gedurende het hele proces. Klinkt toch aantrekkelijk? Mis deze kans niet en solliciteer direct!

Uitzendbureau Manpower zoekt een Optomechanisch Vakman voor Anteryon in Eindhoven.

Je neemt deel aan een opleidingsprogramma dat ongeveer 3 jaar in beslag neemt. Je begint met de basis en doorloopt geleidelijk aan steeds complexere stappen om nieuwe vaardigheden te verwerven. Na afronding van het traject ben je een volledig opgeleide optomechanische vakman. 

Als optomechanisch professional is je doel om hoogwaardig industrieel glas te bewerken tot hightech optische producten met extreme precisie, conform technische tekeningen en specificaties. Je combineert diverse technieken zoals snijden, zagen, slijpen en polijsten om unieke producten te vervaardigen binnen ons unieke productieproces. Gedurende de training word je opgeleid tot een volledig operationele Optomechanisch vakman, waarbij een ervaren team je zal coachen en trainen om deze rol te vervullen. Taken en verantwoordelijkheden omvatten onder meer het selecteren, opstellen en gebruiken van machines voor optimale resultaten, het kiezen van passende gereedschappen, eventueel het ontwerpen van benodigde tools, en het beheren van productie- en kwaliteitsprocessen.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 14,- tot € 15,- per uur
  • Reiskostenvergoeding volgens regeling opdrachtgever 
  • Fulltime baan van 40 uur per week
  • Uitzendcontract via Manpower met kans op direct contract bij opdrachtgever 
  • Gratis ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
  • Pensioenopbouw via Manpower  


Gevraagd

  • Technische achtergrond
  • Werkervaring in de productiomgeving is een pré
  • Affiniteit in glas- of keramiekbewerking is een pré
  • Beschikbaarheid van 40 uur per week
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift in verband met werkzaamheden
  • Bereid om een meerjarig opleidingstraject aan te gaan
Is dit jouw nieuwe baan en wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

Anteryon is een toonaangevend high-tech bedrijf dat wereldwijd industriële klanten bedient. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van optische precisie-elementen en assemblages voor diverse markten, waaronder industriële sensoren (Robotica & Industrie 4.0), medische, halfgeleider-, beveiligings-, automotive- en constructiebedrijven. Hun expertise ligt in de ontwikkeling en productie van asferische lenzen, precisieglascomponenten, lasermodules en optomechanische assemblages. Bij dit proces maken ze gebruik van verschillende geavanceerde technologieën, zoals replicatie van optische structuren, etsen, lithografie, fijnmechanische bewerkingen van optisch glas en keramiek.

Werktijden
De werktijden in deze functie zijn van 08:00 tot 16:00.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in