+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Mechanical Lead Engineer - High Tech Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TMC

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een High-Tech klant zoeken we een Mechanical Lead Engineer om het technisch ontwerp van machinebouwprojecten te leiden. Je werkt in een multidisciplinair team, voert complexe constructieve berekeningen uit en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Bij ons, TMC, een internationaal consultancybedrijf, geloven we in het creëren van de beste omstandigheden voor technisch talent, waarbij plezier en betrokkenheid centraal staan in onze cultuur. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een van onze High-Tech klanten zijn we op zoek naar een Mechanical Lead Engineer. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het (technisch) aansturen van verschillende projecten in de machinebouw en high-tech.


| Jouw uitdagingen?

Als Mechanical Lead Engineer ben jij het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers op het gebied van het gehele werktuigbouwkundige technisch ontwerp. Je bent verantwoordelijk voor het leiden van het werktuigbouwkundige aspect van het ontwerp en stuurt daarbij een team van constructeurs aan. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende disciplines. Jouw taken omvatten onder andere het uitvoeren en controleren van complexe constructieve berekeningen, het werken binnen de bestaande kwaliteitssystemen en bijbehorende documentatie (V-model), en het op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.


| Wat breng je ons?
  • Je hebt een HBO/WO-diploma in Mechanical Engineering, aangevuld met ruime relevante werkervaring en bedrijfs- en vakgerichte opleidingen op het gebied van techniek en projectmanagement.
  • Je bent een teamspeler met sterke interpersoonlijke vaardigheden en ervaring in het aansturen van teams.
  • Bij voorkeur heb je ruime werkervaring in het ontwerpen van fijnmechanische constructies, bij voorkeur in een hoogvacuüm omgeving.
  • Je bent bekend met huidige digitale ontwerpsystemen en hebt ervaring met constructieprincipes en tolerantieanalyses, zoals Creo, Siemens NX, Solidworks of Inventor.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Kennis van of ervaring met de maakindustrie is een pré.
| Wat mag je van TMC verwachten?

TMC is een internationaal high-tech consultancybedrijf dat expertise brengt naar hun klanten om hen te ondersteunen bij het realiseren van hun technologische uitdagingen. Als zodanig opereert TMC als een expertisecentrum ter beschikking van haar klanten en helpen we hen om competitiever te zijn in een steeds grotere en sneller veranderende technologische markt.

Bij TMC geloven we dat mensen de drijvende kracht zijn achter technologische innovatie. Daarom willen we de best mogelijke omstandigheden creëren voor technisch talent. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de eigenaar van je eigen carrière kunt zijn. Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Naast onze uitstekende technische expertise zijn plezier en betrokkenheid belangrijke onderdelen van onze cultuur.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in