+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Someren.
Laad meer vacatures

Mechanical Engineer Someren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

EKB

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.900 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van robotica bij een toonaangevende systeemintegrator en speel een sleutelrol in het ontwerp van turn-key oplossingen. Als Mechanical Engineer werk je aan het vertalen van klantvragen naar innovatieve concepten en draag je bij aan de continue verbetering en innovatie binnen ons team. Geniet van een informele werksfeer, de kans om je zowel technisch als persoonlijk te ontwikkelen, en sluit aan bij ons enthousiaste team dat regelmatig samenkomt voor gezellige feestjes en borrels. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een zelfstandige Mechanical Engineer die de uitdaging aangaat om het systeemontwerp van onze turn-key robotica- oplossingen en systemen uit te voeren en hier verdere expertise in op te bouwen? Lees dan snel verder!


Waar ligt jouw kracht als Mechanical Engineer bij EKB

Als Mechanical Engineer...

Ben je bedreven in het begrijpen van een klantvraag en in staat dit te vertalen naar een conceptuele oplossing. In het voortraject van projecten ben je betrokken bij klantbezoeken, het opstellen van een concept systeemontwerp, het definiëren van een Proof of Concept en het verstrekken van input voor de offerte. Je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen overleggen met klanten, collega’s en leveranciers.

Bij de uitvoering van het project werk je het systeemontwerp uit als basis voor het mechanisch ontwerp en de daadwerkelijke realisatie. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Het software- en elektrisch ontwerp wordt uitgevoerd door je collega’s van de Electrical- en Software Engineering. Je speelt een belangrijke rol in de systeem integratie en zorgt dat uiteindelijk een systeem wordt opgeleverd dat aan de klantvraag voldoet.

Bij EKB geloven we in voorturende verbetering en innovatie. Je krijgt de kans om jezelf en onze robotics afdeling verder te ontwikkelen en een belangrijke rol te spelen in het ontwerpen van standaardoplossingen, het bevorderen van standaardisatie en het modulair maken van robotapplicaties.


Wij zijn EKB

EKB is al ruim 50 jaar dé veelzijdige systeem integrator op het gebied van Industriële Automatisering. Door de CSIA zijn we in 2023 uitgeroepen tot System Integrator van het jaar en daar zijn we trots op!

Vanuit vijf vestigingen in Nederland (Someren, Beverwijk, Houten, Drachten en Haaksbergen) werken ruim 200 enthousiaste en professionele medewerkers aan automatiseringsoplossingen voor zeer uiteenlopende klanten in verschillende branches. Met onze kennis zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten. Werken bij ons betekent dat je in een informele sfeer aan je eigen projecten werkt waarbij je collega’s beschikbaar zijn om inhoudelijk te sparren.

EKB verzorgt toonaangevende automatiseringsprojecten bij wereldmarktleiders. Projecten op het gebied van software engineering, hardware engineering, paneelbouw en vision/robotics engineering. Daar kan jij deel van uitmaken.

We ontwikkelen je kennis met diverse trainingen en inhoudelijk groei je natuurlijk door ‘learning on the job’ tijdens onze gevarieerde projecten. Je zal jezelf ontwikkelen op technisch vlak door middel van training en opleiding, maar tevens op het gebied van leiderschap en/of soft skills.


Onze verwachting en het aanbod voor jou als Mechanical Engineer

Wat bieden wij jou

  • Maximaal salaris van € 4.900,– bruto per maand o.b.v. 38 uur (afhankelijk van kennis en ervaring);
  • 25 vakantiedagen (op fulltime basis);
  • Mogelijkheid tot het opbouwen van maximaal 13 ADV dagen;
  • Reiskostenvergoeding € 0,21 cent netto per km;
  • 8% vakantiegeld;
  • Pensioensopbouw;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Regelmatig gezellige feestjes en een wekelijkse borrel!

Wat breng je mee aan kennis en ervaring

  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO-niveau, richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van concept ontwerp;
  • Ervaring op mechanisch gebied met Robotics;
  • Ervaring en kennis van grippertechnieken;
  • Praktische kennis t.a.v. Smart Vision camera’s is een pré.

Enthousiast geworden?
Mooi, we kunnen je enthousiasme goed gebruiken! Solliciteer eenvoudig via deze site zodat wij binnen maximaal 2 dagen kunnen reageren.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in