+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Accountmanager Finance Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Brunel Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Brunel Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om zelf te kiezen waar je aan werkt en welke kansen je wilt pakken. Je werkt in een team en hebt de vrijheid om als een ondernemer te denken. Je sterke punten liggen in Sales en Accountmanagement. Je houdt van praten met klanten en hen te helpen groeien. Je vindt het leuk om te praten over belangrijke onderwerpen zoals risico's en je helpt ook graag je teamleden met hun groei. Samen met je collega's zoek je naar de beste mensen voor verschillende projecten. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Samen met je collega’s bepaal jij de invulling van je agenda. Waar liggen de prioriteiten? Welke kansen wil jij benutten? Bij Brunel krijg jij de vrijheid van ondernemerschap met een sterk team achter je.

Sales en Accountmanagement, dat is jouw kracht. Kansen zien en benutten. Jij bent degene die de gesprekken voert bij onze klanten. Jij verbindt onze expertise met de groei ambities van de klant. Van klantgesprekken en netwerkbijeenkomsten word jij enthousiast. Misschien zit jij morgen wel aan tafel bij 1 van onze Big 5 klanten om te spreken over de ontwikkelingen binnen compliance of Risk. Of, bel jij met de directeur van een accountantskantoor voor een op maat gemaakt adviestraject; Advies en Coaching, jij wil graag mensen ondersteunen en begeleiden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de specialisten binnen jouw team, zij werken bij onze klanten op uitdagende projecten.

Dankzij jouw luisterende oor en persoonlijke interesse weet jij wat hen drijft, begeleid je hen in de persoonlijke ontwikkeling en weet jij ze telkens weer te verbinden aan projecten waarbij zij zichzelf thuis voelen; Verbinding, jij gaat samen met je collega’s op zoek naar de juiste specialisten binnen het financiële vakgebied. De beste kandidaat vinden voor de juiste opdracht, dat is jouw doel. Je bouwt aan je eigen netwerk van specialisten en verbind deze met elkaar.



Bedrijfsomschrijving

Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in