+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.

Manager Financial Control en Accounting Uden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

CSU

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
CSU

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.900 - € 8.100 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In deze functie als Manager Financial Control & Accounting werk je samen met een team om de financiële processen te verbeteren en te centraliseren. Je leidt verschillende afdelingen en draagt bij aan het beleid op het gebied van financiën. Je krijgt de kans om met een groot team te werken en processen te optimaliseren. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk salaris, een auto van de zaak, en de mogelijkheid tot thuiswerken met alle benodigde middelen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Locatie: Uden/Hybride

Uren: 32 – 40 uur per week

Als Manager Financial Control & Accounting maak je deel uit van het Financieel Management Team (FMT) van Total Care (de holding van CSU, Tzorg & Zizo). Je werkt intensief samen met de Financieel Directeur van zowel CSU als Tzorg, alsmede de Manager Group Control en het lid van de RvB Financiën & IT. Samen met het FMT bepaal jij de koers van de ambitieuze veranderagenda van Financiën voor de gehele organisatie. Jouw afdelingen staan aan de vooravond van een grote centralisatieslag. Je moet een uitdaging zien in het initiëren en coördineren van groepsbrede processen op tactisch niveau, zoals bijvoorbeeld het periode afsluitingsproces, facturatieproces en het auditpoces. Deze functie gaat de gehele financiële administratie van Total Care aansturen, die nu nog op meerdere  plekken verspreid ligt. Dit vereist uniformering, strakke processen en continu verbeteren daarvan. Daarnaast gaat deze functie bijdragen aan het beleid op het gebied van treasury, fiscaliteiten en verzekeringen.

Je rapporteert aan het lid van de RvB Financiën & IT.
In deze functie geef je hiërarchisch leiding aan de Manager Accounting Operations, Manager Financial Control, Manager Salarisadministratie en de Financieel Manager van National Accounts.

Dit ga je doen als Manager Financial Control & Accounting:

  • Het zorgdragen van juiste financiële verslaggeving die voldoet aan wet- en regelgeving
  • Het uitwerken en implementeren van groepsbrede optimalisatie van O2C en P2P processen. Tevens verantwoordelijk voor de meer complexe (financiële) projecten voor de groep.
  • Het leidinggeven aan en coachen en motiveren van de afdelingen Accounting operations, Financial Accounting, Financial Control, Salaris administratie & National Accounts. Je geeft richting aan een groot team (>50 fte).
  • Verantwoordelijk voor procesoptimalisatie binnen de gehele financiële organisatie en  voor de juiste en tijdige uitbetaling van onze 28.000+ medewerkers .
  • Bijdragen aan (strategisch) beleid op cashflowmanagement, langjarige financiering, fiscaliteiten, verzekeringen
Total Care zet jou voorop
  • Verdien tussen €5.900,- en €8.100 per maand op basis van een fulltimecontract. Krijg ook 8% vakantiegeld, 2,5% keuzebudget en een waarderingstantième tot 6%.
  • Een auto van de zaak.
  • De mogelijkheid tot thuiswerken. Je krijgt daarvoor alle benodigde middelen: laptop, telefoon, thuiswerkwerkplek.
  • Werk je fulltime, dan krijg je 26 vakantiedagen en 6 atv-dagen.
  • Voor later wacht je een prima pensioen bij Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf.
  • Ons programma “Fris in je werk” met bijvoorbeeld korting op verzekeringen, gratis sporten en fysiotherapie.

Jij brengt mee als Manager Financial Control & Accounting:

  • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie op het gebied van Financial Control en Accounting.
  • Je bent een mensgerichte leidinggevende en hebt een visie op wat dat in de praktijk betekent.
  • Jij bent goed in het optimaliseren van (primaire financiële) processen.
  • Je hebt affiniteit met (kan meedenken over) systemen, integraties en ICT-architectuur.
  • Aantoonbare werkervaring 'in de business' en het aanjagen van verandertrajecten. 

Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Je bezit over een zekere organisatiesensitiviteit. Als Manager Financial Control en Accounting kun je met verschillende afdelingen samenwerken en hen ingewikkelde informatie op een begrijpelijke manier uitleggen. Maar je weet ook anderen aan te zetten tot actie als dat nodig blijkt te zijn. Met jouw actuele kennis van wet- en regelgeving neem je waardevolle bagage mee naar ons als organisatie.


Bij ons draait het om jou

Bij CSU, Tzorg en Zizo zorgen we voor schone, aangename plekken waar mensen kunnen werken en wonen. Dit doen wij al 55 jaar samen met 28.000 trotse collega's in heel Nederland. Bij ons als Top Employer staat de medewerker voorop. Elke dag streven we ernaar om het leven van iedereen, inclusief onze medewerkers, beter te maken. Dit doen we door slimme, duurzame oplossingen te bedenken.

Wij zijn er voor jou als je de volgende stap wilt zetten in je carrière of juist wilt starten met je allereerste echte baan. Wij doen er alles aan om voor iedereen de baan te maken die past bij hun leven. Niet je privéleven om je werk heen plannen, maar je werk om de rest van jouw leven heen plannen. We zorgen dat niets jou in de weg staat, zoals taal of opleiding. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden.


Aan het werk

Ben je enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Laat dit dan aan ons weten en solliciteer. Wie weet maken we dan snel kennis met elkaar. Je solliciteert het snelst door je CV en motivatie via deze pagina te sturen aan Dionne van de Nostrum, HR businesspartner Hoofdkantoor. 

Heb je nog vragen? Laurens van den Heijkant beantwoordt ze graag via 06-23018381.

Solliciteren kan tot en met 12 mei 2024.

(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld)

CSUKantoorB

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in