+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Aankomend Medewerker personeelsadministratie 24-32 uur Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR als Medewerker Personeelsadministratie in Tilburg. Werk mee aan een vlekkeloze personeels- en salarisadministratie in een groeiende organisatie. Jouw inzet wordt beloond met een unieke reiskostenvergoeding en volledige OV-vergoeding. Ontwikkel je talenten met ruime opleidingsmogelijkheden, geniet van een goede pensioenregeling en werk in een professionele, open en collegiale sfeer. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Tilburg
24-32 uur
Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer
Volledige vergoeding van OV-reizen

Jij bent de topper die we zoeken om het HR-team in Tilburg te versterken! We zijn opzoek naar een enthousiaste en toegewijde Medewerker Personeelsadministratie die niet alleen een passie heeft voor nauwkeurigheid, maar ook voor het ondersteunen van deze groeiende organisatie! 😊

Als aankomend Medewerker Personeels- en Salarisadministratie krijg je de kans om een essentiële rol te spelen in het hart van het bedrijf. Samen met je collega zorg je voor een vlekkeloze verwerking van de personeels- en salarisadministratie, waarbij je er samen voor gaat zorgen dat alles op en top verloopt. Van het maken en controleren van salarisberekeningen tot het bijhouden van pensioenadministratie, geen enkele taak is te groot voor jou. Je bent niet alleen een topper op het gebied van wet- en regelgeving, maar ook een vriendelijk aanspreekpunt voor alle medewerkers en leidinggevenden. Als je affiniteit met dit vak hebt maar nog geen ervaring zijn daar ook mogelijkheden voor!

Jij bent helemaal klaar om jouw talenten te laten zien! Met jouw HBO werk- en denkniveau ben jij klaar voor deze uitdaging. Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week. 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol zou fijn zijn! We zijn dol op mensen met een goede kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving. Als communicatief talent, zowel schriftelijk als mondeling, weet jij iedereen voor je te winnen. Met enige ervaring met de HR-systemen, zoals AFAS zou top zijn. Woonachtig in de omgeving van Tilburg is gewenst!

Natuurlijk krijg je een contract voor 24-32 uur per week, waarbij er wordt gekeken naar een vast contract na het eerste jaar. En dat is niet alles! We bieden een salaris dat past bij jouw achtergrond en ervaring, en je krijgt de vrijheid om je werkzaamheden op jouw eigen manier in te richten! Ook wordt er geïnvesteerd in jouw groei met ruime opleidingsmogelijkheden. En laten we de extra's niet vergeten: een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer en volledige vergoeding van OV-reizen. Je geniet van maar liefst 24 verlofdagen (192 uur) bij een fulltime dienstverband, met de optie om extra dagen bij te kopen. In juni ontvang je nog eens 8% vakantiegeld. Je pension is goed geregeld! En het allerbelangrijkste: je gaat samenwerken met collega's die jouw passie voor HR delen. Een professionele, open en collegiale sfeer op de werkvloer. Je werkt nauw samen met één collega, terwijl je andere HR collega's verspreid door heel Nederland vindt.

Dus laat je interesse weten en Neem voor meer info contact op voor meer informatie. Dat kan via whatsapp met het nummer 06-18479746. Of via de mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in