+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Factory Engineer Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 25 p/u

Vacature in het kort

In deze rol werk je in een moderne en technologisch geavanceerde omgeving waar je samen met een team zorgt voor de beste productie van modules en systemen. Je helpt met het oplossen van problemen en het verbeteren van processen. Je werk is belangrijk voor de kwaliteit en efficiëntie van wat we maken. Je werkt veel samen en gebruikt jouw technische kennis om zaken beter te maken. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als Factory Engineer maak je deel uit van een geavanceerde high-tech cleanroomomgeving waar voortdurend veranderende modules en systemen worden geproduceerd. Samen met je collega Factory Engineers vorm je een programmateam dat verantwoordelijk is voor een optimale montage. Je speelt een essentiële rol bij het oplossen en voorkomen van kwaliteitsproblemen in de cleanroom, waarbij je gedreven bent om verbeteringen aan te brengen en resultaatgericht te werk gaat. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.

Functieomschrijving:

Als Factory Engineer draag je bij aan het succes van de high-tech omgeving door het bewaken, ondersteunen en verbeteren van het montageproces van mechatronische systemen en modules. Het doel is om de kwaliteit, voortgang en efficiëntie van de productie te optimaliseren. Als technisch sparringpartner voor de monteurs los je kwaliteitsproblemen op en realiseer je verbeteringsplannen in samenwerking met het programmateam.

Je taken omvatten onder andere:

  • Het initiëren en uitvoeren van technische verbeteringsplannen.
  • Het bewaken van de kwaliteit van de te leveren producten en benodigde materialen voor de assemblage.
  • Het afhandelen van interne klachten.
  • Het opstellen van rapportages.
  • Deelname aan FMEA-sessies om risico's tijdens het assemblageproces te identificeren en passende beheersmaatregelen op te stellen.
  • Begeleiding van het wijzigingstraject (EC’s).
  • Eerstelijns probleemoplossing op de werkvloer en tweedelijns ondersteuning, met bijzondere aandacht voor een hoog kwaliteitsniveau en -borging.
  • Faciliteren en implementeren van Lean Manufacturing tools.


Gevraagd

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in een technische richting zoals Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde of Mechatronica.

Andere essentiële kwaliteiten voor het vervullen van deze functie zijn:

  • Ervaring met assemblageprocessen in een mechatronische omgeving.
  • Werkervaring met Lean Manufacturing principes en 5S, evenals ervaring met kwaliteits- en logistieke systemen.
  • Bekendheid met procesbeheersing in productieomgevingen, waaronder flow, proces FMEA en control plan.
  • Kennis van industriestandaarden met betrekking tot productietechnologie.
  • Sterk analytisch vermogen: systematisch kunnen werken en planmatig gegevens verzamelen en verwerken.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Accuraat, proactief en eigenaarschap tonend.
  • Teamgericht en in staat tot effectieve samenwerking.


Aanbod

Marktconform salaris

25 vakantiedagen

13 ADV dagen

Doorgroeimogelijkheden



Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van complexe en innovatieve modules en systemen, vaak beschouwd als technisch uitdagend of zelfs onmogelijk door anderen. Wij bieden technische uitdagingen die bijdragen aan de voortdurende vooruitgang in de ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het verkennen van het heelal en het ontrafelen van details in cellen en moleculen. Samen met een team van 900 enthousiaste en gedreven collega's creëren en produceren we geavanceerde apparatuur voor internationale klanten in diverse sectoren, waaronder de semiconductor-, analytische-, wetenschappelijke-, zonne-energie-, medische- en ruimtevaartindustrie.Werken bij ons bedrijf betekent een grote variëteit in je werk en samenwerken binnen een informele en open sfeer. Je krijgt volop kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen, dankzij de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt, of dat nu op het gebied van engineering, productie, logistiek of inkoop is. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je vaardigheden te vergroten. De synergie tussen engineering en geavanceerde productiefaciliteiten onder één dak kenmerkt ons bedrijf.SollicitatieprocedureContinu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij zijn goed op de hoogte van deze vacature en het bedrijf. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure ingaat. Welke vragen zijn verstandig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke antwoorden moet ik voorbereiden? Wij hebben alle antwoorden en helpen je om het beste uit het gesprek te halen.Het betreft een functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Mis deze kans niet en klik direct op de "Solliciteer" knop!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in