+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Consultant Engineering Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Yacht Nederland

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van consultancy binnen het vakgebied engineering, met een focus op toonaangevende klanten als ASML, Philips en Siemens. Als Consultant bij Yacht speel je een cruciale rol in het behouden en uitbouwen van klantrelaties en het aantrekken en behouden van topprofessionals. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een interessante bonus- en aandelenregeling, een flexibel benefit budget, leaseauto, en een simkaart inclusief een budget voor een nieuwe telefoon. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Ben jij commercieel én mensgericht? Wil jij werken in een high-performance organisatie en carrière maken? Dan is dit je kans om onze nieuwe collega te worden. Ga aan de slag als Consultant bij Yacht voor het vakgebied engineering, met een focus op de klanten ASML, Philips en Siemens. 




Wat ga je doen? 

Als consultant richt je je op het behoud en uitbreiding van onze bestaande klanten en het binden en boeien van professionals. Samen met een aantal talent acquisition specialisten, ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van nieuwe professionals in ons team. Je bent op de hoogte van de ambities van onze professionals en zorgt dat ze tot in de puntjes voorbereid op gesprek komen bij onze opdrachtgevers. Je begeleidt onze professionals gedurende hun opdrachten via Yacht. Je weet wat hen drijft, wat ze nodig hebben in hun ontwikkeling en weet hen elke keer weer een nieuwe uitdaging te bezorgen.

Je werkt talentgedreven en weet vanuit de wensen van onze professional de juiste sales activiteiten te verrichten. Je hebt een verbindende stijl en bent bekend met consultative selling. Je legt contacten door te bellen, te mailen en te bezoeken. Je signaleert trends in de markt en ziet overal kansen in. Je bent daarmee in staat om actief jouw (prospectieve) klanten te adviseren. Je doet sales op (letterlijk én figuurlijk) hoog niveau en bent een stevige gesprekspartner op het gebied van talentontwikkeling. 




Wat wij jou bieden

Als consultant bij Yacht ben je een onderdeel van Randstad Groep Nederland. Er zijn daarom doorgroeikansen voor jou bij Yacht, maar ook bij zusterbedrijven Randstad en Tempo-Team. Jij kan dus alle kanten op groeien. Verder kan je verwachten:

  • een bruto maandsalaris tussen de € 2800,- en € 4500,- (afhankelijk van jouw werkervaring);

  • Een interessante bonus en aandelenregeling;

  • Een benefit budget van 12,347% (waarvan 8,5% vakantiegeld) om flexibel te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen, sport of een fiets;

  • een lease auto en laptop;

  • een simkaart die je ook privé mag gebruiken, plus elke twee jaar een budget van €225 om te besteden aan een eigen telefoon.



Jouw team

Je komt terecht in het Yacht engineering account team. Dit team staat opgesteld voor de grootste klanten binnen het vakgebied engineering, namelijk Siemens, Philips en ASML (SPA), waar op dit moment meer dan 80 engineering professionals werkzaam zijn. Dit team heeft de ambitie om naast deze drie grote klanten, ook de ketenpartners van deze grote klanten aan het Yacht netwerk toe te voegen. Het  team bestaat uit Joke, Myreille, Simon, Stan en Wendy.  Olaf van IJsselmuiden is manager van dit team.




Jouw rol binnen het team

We zijn op zoek naar iemand met een focus op ASML en Siemens Hier zijn meer dan 20 engineering professionals van ons werkzaam en liggen er genoeg mogelijkheden om ons netwerk uit te breiden. Je zult regelmatig aanwezig zijn op locatie bij Siemens in Den Haag en ASML in Veldhoven. Met het team werken we ook regelmatig op het kantoor van Yacht op de High Tech Campus in Eindhoven, waardoor we op zoek zijn naar iemand met flexibiliteit en reisbereidheid.




Over jou

Netwerken, dat gaat helemaal vanzelf bij jou. Jij bent een echte verbinder en daarom past de functie van consultant perfect bij jou. Verder vinden wij belangrijk:

  • Je hebt minimaal drie jaar commerciële werkervaring.

  • Je bent een professionele gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid. Een flinke dosis mensenkennis en een klantgerichte instelling. 

  • Je weet hoe je een specifieke markt succesvol bewerkt, bent communicatief sterk en beschikt over sterke advies- en presentatievaardigheden. 

  • Je hebt een hbo- of wo diploma. 



Contact

Ben je enthousiast? Mooi, solliciteer dan direct. Wil je meer weten over het sollicitatieproces of over de vacature zelf? Neem dan contact op met Bianca Poels (Talent Acquisition) voor meer informatie. Dat kan via 06 20546470 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijke van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Yacht ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in