+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Field Service Facilitator Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
FYGI

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als servicemonteur bij i-team Global help je klanten met schoonmaken door onze speciale machines en producten. Je lost problemen op en beantwoordt vragen van klanten. Ook werk je in ons team aan kwaliteit. Bij ons werk je in een fijn team en is er ruimte om te leren. We zorgen voor een veilige en leuke werkomgeving, met een speciale plek waar je onze schoonmaakapparatuur kunt testen. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Als servicemonteur bij i-team Global in Eindhoven is jouw doel klanten ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Dit doe je met de door ons zelfontwikkelde machines en producten. Verder beheer je de binnenkomende service meldingen. Waarbij je ook het eerste aanspreekpunt bent om elke vraag van de klant te beantwoorden. Leergierig dat jij bent durf je ten alle tijden vragen te stellen. Dit waarderen wij. Jij krijgt een bruto maandsalaris van €3.000,00 tot €3.300,00, 25 vrije dagen en einde jaar een teambonus!

Dit ga je doen

Als servicemonteur bij i-team Global in Eindhoven lever jij met je team topkwaliteit op verschillende locaties in Nederland. Je verzorgt de reparaties direct bij de klant. Bij langere reparaties vervang je de machine en repareer je deze in onze werkplaats op het Flight Forum. Op dagen zonder klantbezoeken, bereid je machines voor op uitlevering. Maar is dit alles? Nee, verder zijn dit jouw taken:

·       Je zorgt voor tijdig voorraadbeheer

·       Je beheert en organiseert de opslag van apparatuur, onderdelen en gereedschap

·       Je volgt servicemeldingen op en plant zelf klantafspraken na het scannen van de QR-code op machines

·       Je beheert serviceverzoeken, los deze eerst telefonisch op en plant zo nodig een bezoek

·       Je bent verantwoordelijk voor het uitleveren van nieuw apparatuur aan klanten en geeft gedetailleerde instructies over de werking

Over het bedrijf

Wij, i-team Global, zijn een toonaangevend bedrijf in de professionele schoonmaakbranche. We ontwikkelen en vermarkten vernieuwde schoonmaakoplossingen die minder energie, water en schoonmaakmiddelen verbruiken. Onze producten worden gezien als de toekomst van schoonmaken. Deze verkopen wij niet, maar wij bieden onze klanten een abonnement waardoor wij hen volledig kunnen ontzorgen. We werken samen met partners in 72 landen en zijn bezig met het verkrijgen van een B-Corp certificatie, wat onze toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid onderstreept. Er zijn wereldwijd slechts zo’n 7600 bedrijven die zich een B-Corp mogen noemen. Best bijzonder!

Ons bedrijf is gericht op het creëren van een veilige en inclusieve werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Dit betekent een volledig ingerichte elektrische werkbus, een goede bedrijfskantine in een mooi pand, waar je samen met je collega’s kunt lunchen. Bij ons mag je fouten maken, kritische vragen stellen en zijn wie je bent. Daarnaast is er een experience center waarbij je onze apparatuur kunt ervaren. Denk hierbij aan een vliegtuig, bus, bioscoop, een supermarkt en nog veel meer. Samen met een team van 5 collega’s weet jij ons doel te realiseren en draag je de verantwoordelijkheid voor de afdeling i-solutions.



Gevraagd

Als servicemonteur bij i-team Global in Eindhoven heb jij technische vaardigheden en ben je een echte teamspeler. In een klein team dat sterk groeit is jouw positieve input en verbeteringsgerichtheid daarbij van groot belang. Verder neem je dit met je mee:

·       Bewezen ervaring als servicemonteur

·       Communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

·       Goed in plannen en organiseren

·       Probleemoplossend vermogen en besluitvaardig

·       Flexibel en zelfstandig



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als servicemonteur bij i-team Global in Eindhoven lever je met jouw kennis, expertise en enthousiasme aanzienlijke waarde. Je spontaniteit, positieve instelling en gedrevenheid maken een verschil voor zowel collega's als klanten. Deze afwisselende en zelfstandige functie wordt beloond met:

·       Bruto maandsalaris van €3.000,00 tot €3.300,00

·       25 vrije dagen en een goede pensioenopbouw

·       Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei

·       Werkgever met een leidende positie op het gebied van duurzaamheid

·       Ultramodern en splinternieuw bedrijfspand inclusief bedrijfsrestaurant en experience center

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in