+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Junior Adviseur Bodem Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Afstudeerders en startende professionals met een passie voor bodem en ondergrond opgelet! In deze rol als adviseur Bodem krijg je de kans om historische bodemonderzoeken uit te voeren en je kennis in te zetten. Werk samen met een enthousiast team, ondersteun projectleiders en draag bij aan de ontwikkeling van het vakgebied. Geniet van uitgebreide ontwikkelmogelijkheden, waaronder trainingen, talentprogramma s en een aandraagbonus. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

JUNIOR BODEM ADVISEURS GEZOCHT | REGIO EINDHOVEN - TILBURG - WEERT Afstudeerders opgelet! Net klaar met een opleiding in de Milieutechnologie, Archeologie of klaar voor een stap in de bodemwereld? Wanneer jij enthousiast wordt van alles dat met de Bodem en Ondergrond te maken heeft en hier graag jouw visie en kennis op wilt loslaten, is deze functie voor jou. Wij zijn op zoek naar ambitieuze afstudeerders en startende professionals met een achtergrond in Milieukunde, Aardwetenschappen, (Toegepaste) Biologie, de Archeologie of een gerelateerde achtergrond. In jouw rol als adviseur Bodem voer je o.a. historische bodemonderzoeken uit. Je stelt de benodigde onderzoeksstrategieën op en verwerkt de onderzoeksresultaten die aan je worden geleverd door de veldwerkers. Je werkt nauw samen met je collega's en ondersteunt de projectleiders. Zo waak je onder andere over de voortgang van het project en overleg je jouw bevindingen met de opdrachtgever en betrokken stakeholders.


Wat wij bieden?

Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder! 

Je krijgt van ons: 

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
  • Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
  • De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s;
  • Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).
Ben jij het?

Je hebt onlangs je opleiding in bijvoorbeeld milieukunde, aardwetenschappen of civiele techniek afgerond of bent een ervaren veldwerker die klaar is voor een volgende stap in zijn/ haar carrière. Je hebt affiniteit met bodemonderzoeken en/of bodemsaneringen en beschikt daarnaast over een verantwoordelijkheidsgevoel en proactief ingesteld. Je weet van aanpakken wanneer de situatie daarom vraagt. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, en kan zowel in teamverband als zelfstandig goed je weg vinden.


Waar jij werkt

Wil jij werken in een enthousiast en ervaren team dat elkaar helpt groeien? En de vrijheid krijgen om te ontwikkelen en de verantwoordelijkheid te nemen? Neem voor meer info contact op met Lisa Silkens, Recruiter Civiele Techniek, via 06 45 53 45 22 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in