+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Juniorfunctie als Assistent Accountant bij een toonaangevend kantoor Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dit toonaangevende kantoor, onderdeel van een van de grotere Corporates van Nederland, biedt een unieke kans voor een Assistent Accountant met minimaal 1 jaar ervaring. Je maakt deel uit van een professioneel team binnen een collegiale en informele sfeer. Met een focus op jouw ontwikkeling, inclusief mogelijkheden om door te groeien tot AA Accountant, en het gebruik van de nieuwste online tools, is dit de ideale stap in je carrière. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een functie als Assistent Accountant waar jouw ontwikkeling op nummer 1 staat? Heb je een HBO/WO Accountancy of HBO/WO Finance & Control (Bedrijfseconomie) diploma op zak? Heb je minimaal 1 jaar relevante werkervaring en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan is dit toonaangevende kantoor op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven en behoort tot een van de grotere Corporates van Nederland. Zij focussen zich op dit moment voornamelijk op dienstverlening binnen de domeinen: Accountancy, Advisory, Audit & Assurance, IT en Belastingadvies. Het kantoor is een full service-kantoor wat met accountants, belastingadviseurs en consultants en zijn thuis in vrijwel alle branches. De organisatie biedt mooie mogelijkheden voor mensen die de ambitie hebben om door te groeien tot AA Accountant. De werkomgeving binnen dit kantoor is professioneel. Intern is er daarnaast ook zeker sprake van een collegiale en informele sfeer. Dit bedrijf is dan ook op zoek naar een Assistent Accountant die minimaal 1 jaar relevante werkervaring heeft binnen accountancy.

Wat ga je doen?
Je zal als Assistent Accountant deel gaan uitmaken van het accountancyteam van dit kantoor. Dit team bestaat uit financiële experts en adviseurs die samen verantwoordelijk zijn voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening aan de klant. Daarbij werkt jouw afdeling nauw samen met het adviesteam van de organisatie. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een diverse klantenportefeuille die voornamelijk bestaat uit MKB-ondernemers en familiebedrijven. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen, ondersteunen bij de voorbereiding van financiële rapportages en het uitvoeren van financiële administraties. Binnen jouw baan als Assistent Accountant zal je gebruik gaan maken van de nieuwste online toepassingen en daarbij volg je met interesse de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Vereisten
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je bent proactief ingesteld.
  • Je bent een teamspeler.
  • Je bent gemotiveerd om verder te studeren tot AA-Accountant.
  • Je hebt een diploma HBO/WO Accountancy/Finance & Control of een vergelijkbare opleiding.
  • Je hebt bij voorkeur c.a. 1 jaar relevante werkervaring (bijvoorbeeld als werkstudent of na je studie)
  • Ook ervaren accountants met 2 tot c.a. 5 jaar werkervaring kunnen reageren op deze vacature. 
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in