+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Startersfunctie als Assistent Accountant bij een accountantskantoor in de onderwijssector Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dit gespecialiseerde accountantskantoor in de onderwijssector zoekt naar nieuwe talenten, of je nu bijna je HBO/WO Accountancy of vergelijkbare opleiding hebt afgerond, of een MBO4 Bedrijfsadministratie diploma bezit en open staat voor duaal studeren. Het bedrijf biedt een unieke kans om door te groeien in een informele, ondersteunende omgeving waar leren, ontwikkeling en plezier centraal staan. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je bijna klaar met een opleiding in de richting van HBO/WO Accountancy of Finance & Control / Bedrijfseconomie of een vergelijkbare opleiding? Of heb jij een MBO4 Bedrijfsadministratie diploma en ben je bereid om duaal door te studeren? Dan is dit gespecialiseerde accountantskantoor in de onderwijssector op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Dit bedrijf is actief als landelijk opererend team van professionals binnen de onderwijssector. Zij helpen daarbij schoolbesturen en kinderopvang organisaties vooruit door ze ondersteuning te bieden op het gebied van accountancy. Momenteel hebben zij ruim 20 medewerkers in dienst op hun vestiging in het centrum van Eindhoven. Zij zijn als organisatie gedreven om elke medewerker de ruimte te geven om te leren, ze veel verantwoordelijkheid te bieden en daarnaast het plezier tijdens een informele borrel op de vrijdagmiddag. Dit doen ze vervolgens door elke medewerker een vaste coach te geven waarbij de lijnen kort zijn om een goede communicatie te onderhouden. Verder bieden ze ook medewerkers de kans om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen. Dit kantoor biedt dan ook de mogelijkheid voor jou als starter om (door) te groeien.

Wat ga je doen?
Als Assistent Accountant krijg je bij dit accountantskantoor een interessant en gevarieerd takenpakket. Zo zal jij verantwoordelijk zijn voor het controleren van de jaarrekening van onderwijsinstellingen en kinderopvangorganisaties. Hierbij krijg je al in een snel tempo deze verantwoordelijkheid nadat jij je als echte specialist hebt ontwikkeld. Daarnaast ben je ook direct betrokken bij het volledige controleproces. Het uitvoeren van eenvoudige en complexere onderdelen van de controle is voor jou dan ook geen probleem. Hierin wordt je begeleid door zowel de ervaren assistent accountants als jouw vaste coach.

Vereisten
  • Je kan goed zelfstandig werken;
  • Je kan goed communiceren; 
  • Je bent teamgericht in jouw werk;
  • Je beschikt over een No-Nonsense mentaliteit;
  • Je bent gemotiveerd om verder te studeren in de accountancy (RA);
  • Je hebt bijna een diploma HBO/WO Accountancy/Finance & Control of je hebt een MBO4 Bedrijfsadministratie diploma en bent bereid om duaal door te studeren. 
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in