+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Logistiek Supervisor Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 p/m

Vacature in het kort

We zoeken een Logistiek Supervisor voor een dynamisch warehouse. Als leidinggevende in de logistiek stuur je een team aan en zorg je voor een efficiënt en effectief proces. Je werkt in twee ploegen en krijgt veel ruimte voor persoonlijke groei. Het bedrijf staat bekend om goede arbeidsomstandigheden en de kans die ze bieden om je talenten te ontwikkelen. In deze rol werk je samen in een team, waar naast hard werken ook tijd is voor gezelligheid. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

LOGISTIEK SUPERVISOR – EINDHOVEN – VAST – WERVING & SELECTIE

Heb jij ervaring als leidinggevende in een logistieke omgeving? Ben jij het type van "mouwen opstropen" en word jij enthousiast van een Logistiek Supervior positie in een dynamisch warehouse? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Maximaal €3300,- bruto per maand
  • Werken in 2 ploegen
  • Direct op contract bij de opdrachtgever
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
wie ben jij

Jij beschikt over aantoonbare ervaring als leidinggevende in een logistieke omgeving. Het is belangrijk dat je bekend bent met KPI’s en LEAN. Je bent te beschrijven als een natuurlijke leider met goede communicatieve vaardigheden, coaching skills en je neemt het voortouw. Verder ben je een echte teamplayer en heb je een resultaatgerichte mindset.
Verder beschik je over:

  • MBO+ werk en denkniveau;
  • Gevorderde kennis van WMS- en ERP systemen;
  • Goede kennis van Microsoft Excel (formules, draaitabellen etc.);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Ervaring in een leidinggevende functie en zwaarte is een pré
wat ga je doen

Jouw nieuwe werkgever is er een waar jij met heel veel plezier gaat werken! Nadat jij de eerste stap in het warehouse hebt gezet weet je waarom. Samen met een team van Logistiek Supervisors ga jij zestig mensen direct aansturen. Ieder dag is anders en je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het hele logistieke proces. Binnen het bedrijf heerst een collegiale werksfeer met een open communicatie. Mensen van verschillende lagen zijn goed benaderbaar en naast hard werken is er ook tijd voor gezelligheid.

Als Logistiek Supervisor is het jouw verantwoordelijkheid om de dagelijkse operatie aan te sturen. Jij gaat iedere dag voor de meest efficiënte en effectieve wijze, zorgt ervoor dat de continuïteit gewaarborgd is en dat verbeteringen worden doorgevoerd. Je levert kwaliteit en zorgt voor een veilige omgeving. In jouw rol rapporteer je aan twee operations managers.

De werktijden in deze functie zijn van 05.30 uur – 14.00 uur en van 13.30 – 22.00 uur.

waar ga je werken

Binnen het bedrijf heerst een collegiale werksfeer met een open communicatie. Mensen van verschillende lagen zijn goed benaderbaar en naast hard werken is er ook tijd voor gezelligheid. De afgelopen jaren is het bedrijf uitgeroepen tot top werkgever in Nederland. Er worden goede arbeidsomstandigheden geboden en ze bieden je de kans om je talenten verder te ontwikkelen. Het bedrijf is continue in ontwikkeling om te verbeteren en optimaliseren.

sollicitatie

Wil je meer weten? Dan kan je me altijd een WhatsApp sturen, maar… heb jij je keuze al gemaakt? Wacht dan niet langer en solliciteer via de onderstaande button. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. Wellicht start je volgende week als logistiek supervisor.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in