+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.

Supervisor ploegendienst ASML Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bouw mee aan de toekomst van ASML door onze nieuwe controlroom in Veldhoven mede in te richten en onze ploegendienst te leiden. Jouw rol als supervisor is cruciaal voor de bedrijfscontinuïteit. Je werkt samen met een collega aan het opzetten van een efficiënt team van monteurs, waarbij ontwikkeling centraal staat. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een warm welkomstpakket, uitgebreid inwerktraject, persoonlijke buddy, en goede balans tussen werk en privé. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Onze gloednieuwe controlroom in Veldhoven mee inrichten. En samen met een collega-supervisor onze ploegendienst in opbouw leiden. Mét oog voor de ontwikkeling van de monteurs, zodat zij in uitdagende situaties de juiste beslissingen nemen. Dat is in een notendop jouw functie van supervisor bij Heijmans. Een verantwoordelijke rol waarmee je bijdraagt aan de bedrijfscontinuïteit van ASML.

Maak het mee

Prio 1- en 2-meldingen, die pakken jouw teams in 5 ploegen op. Van het functioneel herstellen van een doorgebrande motor in een luchtbehandelingskast tot het dichten van een procesgaslek. De monteurs in de serviceteams zorgen vervolgens voor het duurzaam herstel. Tot voor kort maakten we gebruik van een externe controlroom. Nu is de tijd om als Heijmans de volledige controle te hebben over het beheer en onderhoud op de ASML-campus. Het mooie: jij hebt hierbij veel invloed op de keuze voor systemen en de samenstelling van de ploegen!

Dit ga je doen:

  • Samen met je collega ben je de chef van de ploegendienst en werk je zelf in de dagdienst. Vragen beantwoorden over het salaris, zorgen dat monteurs over het juiste gereedschap beschikken en een soepele samenwerking met ASML organiseren: jij doet het allemaal.
  • Voor de monteurs ben jij het aanspreekpunt als ze vastlopen bij een herstelopdracht. Je helpt hen om de juiste keuzes te maken met oog voor de belangen van ASML. Overdag doe je dat vanaf de campus, buiten kantoortijden ben je telefonisch bereikbaar.
  • Je neemt de beslissingen in hoe te handelen in complexe situaties. Denk aan een productieproces tijdelijk stilleggen. Daarbij schakel je met gebruikers over opties en de risico’s en kosten voor ASML.
  • Met elke ploeg bespreek je incidenten en kijk je hoe we zaken beter kunnen aanpakken.
  • Je hebt voortgangsgesprekken met de monteurs, coacht hen en zorgt dat zij door opleiding en training in staat zijn om goede keuzes te maken tijdens hun werk.
Samen zijn we één

Als supervisor ga je aan de slag in het Heijmans-team dat het beheer en onderhoud uitvoert in en aan alle gebouwen op de ASML-campus in Veldhoven. Hier bouw je mee aan een 5-ploegendienst met zo’n 25 monteurs en twee supervisors voor de high-prioritymeldingen. We werken nauw samen met onze partners om ASML succesvol 24/7, 365 dagen per jaar in business te houden. Kenmerkend voor ons team? De saamhorigheid is groot. Je kunt bij iedereen aankloppen of binnenlopen voor hulp en advies.

Dit bieden wij jou
  • Een goed salaris
  • Een vast contract.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Een goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
  • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek of cao Bouw & Infra.
Dit ben jij

Je hebt de drive om je de productieprocessen en regelgeving van ASML snel eigen te maken. Zodat je goed kunt bepalen welke impact keuzes voor de aanpak van herstel hebben. Met heldere communicatie kun jij deze keuzes en de gevolgen daarvan eenvoudig uitleggen. Als leidinggevende heb je een coachende stijl met oog voor de groei van je teams en individuele monteurs. Verder heb je:

  • Hbo-niveau.
  • Ervaring in een relevante rol, zoals hoofduitvoerder, projectleider of supervisor.
  • Goede kennis van elektro- en luchtbehandelingstechniek.
Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?

Solliciteer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in