+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Restaurantmanager Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Fifth

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Fifth

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving




ORGANISATORISCH | AANJAGER | GASTHEER | COMMUNICATIEF VAARDIG

Als restaurant manager bij Fifth heb je een hele bijzondere rol. Er is namelijk altijd wat te doen. Geen dag is hetzelfde. Evenementen, shows, warme terrasdagen… En jij bent degene die daarop anticipeert. Het hele team van zo’n 10 man op een avond aanstuurt. Gasten een onvergetelijk bezoek bezorgt. Kortom, jij bent een echte manager die de touwtjes in handen heeft.

Jij houdt hoofd koel. In elke situatie.


De vacature horecamanager restaurant is anders dan anders

Want Fifth is anders dan andere horecagelegenheden. Fifth bestaat uit vijf concepten, stuk voor stuk gecreëerd om alle zintuigen te prikkelen. Één van deze concepten is The Main: ons restaurant waar er wordt gestreefd naar het hoogst haalbare niveau. 

We zijn op zoek naar iemand die dit samen met ons gaat fixen, want als restaurantmanager bij Fifth is The Main jouw speelveld. We ontvangen gasten die komen voor een uitgebreid 5-gangen diner inclusief bijpassend wijnarrangement, concert, een zakelijke lunch of een cocktail aan de bar. Het is dus een plek met veel kanten en bezoekers met verschillende behoeften. 


Een gezellige drukte

Dat brengt extra uitdaging mee voor jou als onze restaurantmanager. Het is niet alleen jouw taak de reserveringen te regelen, ook het in goede banen leiden van alle passanten. Creatief zijn met plekjes, spelen met tafels. Maar ook het bedienend personeel aansturen. Actief communiceren met de keuken. En operationeel bijspringen waar nodig.

Ondertussen speelt er live muziek. Mensen staan aan de bar te wachten op een plekje of genieten gewoon met een drankje. Ondanks onze high-end menukaart heeft ons restaurant ook veel weg van een grand café. Er gebeurt van alles. En dat vraagt meer organisatorisch talent dan in andere restaurants. Jij weet het overzicht te houden en bent stressbestendig.


Van ontbijt tot in de late uurtjes

Waar ook nog een extra uitdaging ligt is het managen van het restaurant als jij er niet bent. In de meeste restaurants wordt alleen in de avonduren gewerkt. Dat is in The Main niet zo. We zijn iedere dag vanaf 8 uur open voor ontbijt en sluiten in de nacht. Natuurlijk kun je er niet altijd bij zijn, maar er moeten wel zaken geregeld worden. Zelf werk je meestal op de drukke avonden, maar ook af en toe een tussendienst (van 12:00 uur tot 21:00 uur).


Veelzijdigheid in food en events

Niet alleen ons aanbod aan evenementen is veelzijdig. Rustige live muziek, maar ook knettergekke festivals met 26 optredens in 3 dagen. Ook ons aanbod eten en drinken is nooit hetzelfde. We hebben allemaal verschillende menukaarten. Ontbijt, lunch, diner, cocktails, specialty coffee, kazen. Van burgers tot culinaire hoogstandjes. En die kaarten wisselen ook nog eens om de paar weken. Dat vraagt ook wat extra’s van alle medewerkers en van jou als manager. Natuurlijk hoef je de events en food & drinks niet te organiseren. Maar wel dat alle restaurant- en barmedewerkers ermee kunnen werken. 


Onze nieuwe restaurantmanager is een echte leider mét horecabloed

Een gezellige drukte, dat in goede banen leiden. Daarvoor zoeken we iemand die een echte leider is. Aanjaagt, stimuleert, motiveert. Een organisatorisch talent. Een mensen-mens. Iemand die zowel met de andere medewerkers als met verschillende typen gasten kan lezen en schrijven.

En om dat te kunnen moet horeca wel door je bloed stromen. Jij weet alle ins-en-outs van de horeca en het aanturen van een team. Je hebt al jaren ervaring in de horeca en met leidinggeven. Die ervaring heb je nodig om alle touwtjes in handen te houden.


Dit ga je precies doen als horecamanager van het restaurant
  • Jij instrueert, motiveert (en controleert waar nodig) jouw team, om de beste ervaring voor onze gasten te garanderen;
  • Jij houdt overzicht, signaleert knelpunten en lost ze op. Jij bent de spil waardoor alles op rolletjes loopt;
  • Je zult voornamelijk werkzaam zijn tijdens het diner, maar voor een gedeelte zal je ook overdag werken en de lunch tot een hoger niveau brengen;
  • Je gaat met een afgewogen tafelindeling voorbereid de avond in, stemt de reserveringen en uitzonderingen met de keuken af en brieft je medewerkers aan de start van hun dienst;
  • Je zorgt dat de juiste mensen op de juiste plek staan: hierbij houdt je rekening met optredens, evenementen en besloten feesten of vergaderingen binnen Fifth;
  • Je hebt een participerende rol bij de creatieve ontwikkeling van nieuwe producten en concepten en de uitvoering hiervan;
  • Je draagt tijdens jouw dienst de verantwoordelijkheid over licht administratieve financiële werkzaamheden;
  • Je rapporteert aan de bedrijfsleiding, Tom en Nick;
  • Jij kijkt verder dan je eigen shift lang is.
Functievereisten
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de horecasector op hoger niveau;
  • Woonachtig in of rondom Eindhoven;
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • Kennis van wijn-spijscombinaties is een pre.
Dit krijg je ervoor terug

Eerlijk is eerlijk, een functie bij Fifth betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Maar niet alleen onze gasten, ook jij verdient het beste.

Eerlijk is eerlijk, een functie bij Fifth betekent hard werken. Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Maar niet alleen onze gasten, ook jij verdient het beste. 

Naast de arbeidsvoorwaarden conform de horeca-CAO wordt je meegedeeld in de fooi. Je komt te werken in een dynamische, informele omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om de functie eigen te maken. Ook krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende trainingen.


Soort dienstverband

We zijn op zoek naar een fulltime restaurantmanager die kan beginnen op het moment dat wij onze deuren weer mogen openen. Restaurantmanager nu nog even iets te hoog gegrepen, en wil je eerst meer ervaring op doen? Bekijk dan onze andere vacatures voor horeca medewerker bediening voor het restaurant of bartender-barista.


Word jij de nieuwe restaurantmanager van Fifth?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ben jij ervan overtuigd dat wij kennis moeten maken? We zien je CV en motivatiebrief graag verschijnen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in