+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elahuizen.

Begeleider EMB logeerhuis Elahuizen Elahuizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Philadelphia

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.672 - € 3.606 p/m

Vacature in het kort

Op een prachtige buitenlocatie in Elahuizen help je cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Samen creëer je een veilige en fijne plek. Je werkt twee weekenden per maand. Je begrijpt de cliënten zonder woorden en zorgt dat ze zich goed voelen. Je werkt in een team en maakt elke dag bijzonder voor de cliënten. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en er is ruimte voor jouw ideeën. Ook zijn er leuke extra s, zoals korting op uitjes. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Vanuit onze locatie Kaatsland begeleiden, verzorgen en ondersteunen we twee weekenden per maand cliënten op een prachtige buitenlocatie in Elahuizen.

Elahuizen is een logeeradres voor maximaal 8 cliënten met een ernstig meervoudige beperking. De weekenden zijn gericht op sfeer, gezelligheid en het goed-hebben met elkaar Met elkaar creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de cliënten helpt om de wereld om hen heen te begrijpen. Iedereen is anders en heeft een eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor hen: jij betekent écht iets voor hen.

Voor deze locatie hebben wij per direct ruimte voor een nieuwe collega in de functie van Begeleider EMB voor twee weekenden per maand. (20 uur per weekend).

Jouw werkplek

Als begeleider EMB kom je te werken in een gedreven en enthousiast team met een klein aantal collega’s. Op het terrein van Sailwise in een waterrijke omgeving in Elahuizen bieden we twee weekenden per maand aan maximaal 8 EMB cliënten een logeerplek. Zingevend en ontspannend voor de cliënten, ondersteunend en ruimte biedend aan ouders en verwanten. Goed om te weten: het is onze ambitie om ook op locatie Kaatsland in Sneek logeer weekenden te gaan aanbieden.

Alvast een kijkje nemen op deze mooie buitenlocatie? .

Over jou

De cliënt vraagt jouw hulp vaak zonder woorden. Jij begrijpt hun signalen en past de begeleiding daarop aan. Jij kan je goed inleven in de cliënten en weet wat zij op dat moment nodig hebben. Met deskundigheid, warmte en liefde zorg jij voor de cliënten. Je weet van aanpakken, bent geduldig en kan goed in teamverband werken.

Als begeleider EMB vertaal je wat je ziet bij de cliënt naar diens behoeften en ondersteuningsvraag. Je verzorgt de dagelijkse bezigheden op de locatie en ondersteunt de cliënten. Samen met je collega’s creëer je een plezierige, veilige en betrouwbare omgeving waarin we de cliënten worden ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen. In hun tempo weet jij van kleine dingen een belevenis te maken. Samen creëer je momenten van geluk.

Je hebt;

  • minimaal een afgeronde VIG of een MBO niveau 4 opleiding Zorg en Welzijn.
  • interesse en enige ervaring in het werken met cliënten met een ernstig meervoudige beperking
  • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.

Je werkt in onregelmatige diensten in en ziet in elke avond,- weekend,- en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt. We ondersteunen als Philadelphia elke dag meer dan 8.600 cliënten bij het leiden van hun eigen leven en durven los te laten als het kan. We wijken van de gebaande paden af als dat in het belang is van de cliënt. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap.

Jouw werkzaamheden

Je geeft cliënten met een ernstige meervoudige beperking dagelijks zorg: bij lichamelijke verzorging, ondersteuning bij de maaltijd en bij alles wat er tussen ligt. Er is tijd voor oprechte aandacht, en door dat jij de cliënten oprechte aandacht geeft begrijp je de kleinste signalen. Daarbij weet jij de cliënten uit te dagen met nieuwe prikkels en activiteiten. Er is ruimte voor jouw creativiteit en ideeën.

Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

  • de ruimte om met je team zelf organiserend te werken; · een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van opleiding en ervaring in FWG schaal 40 van minimaal €2.672 en maximaal €3.606 euro bij een fulltime dienstverband. Bij onregelmatige diensten krijg je een toeslag van 122% tot 160%;
  • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we dat graag om naar onbepaalde tijd.
  • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
  • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlcheck tot timemanagement, trainingen en coaching.
  • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 1 juni 2024.Het vacaturenummer is 4959. Heb je nog vragen? Bel dan met Minke Veenstra: 06-15420858 of Mark Kramer: 06-31121838 of Elise de Jong: 06-15535160. Na je sollicitatie ontvang je op korte termijn een reactie, succes!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in