+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Franeker.

Praktijkbegeleider Verpakken m/v Franeker Franeker

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Empatec

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Welkom bij Empatec! Wij geloven in werkgeluk en in ontwikkeling. Van onze medewerkers en dus ook van jou!

Een dag als Praktijkbegeleider
Kwart over zeven, maandagochtend, de start van een nieuwe week. Je wordt met een glimlach begroet door collega Mark op de gang. Je pakt een kop koffie en vervolgens loop je naar de afdeling. Het beloofd weer een mooie dag te worden!

Sven zit al op zijn eigen vertrouwde plek en is begonnen met het samenstellen van mooie luxe geschenkpakketten. Vorige week heb jij al even met hem afgestemd hoe hij vandaag het beste kan opstarten zodat hij weet waar hij aan toe is en rustig kan opstarten. Je vangt even zijn blik en hieruit kun jij herkennen dat het goed met hem gaat. Dat is voor jou een fijn begin van de dag.

Vervolgens loop je naar het kantoor van teamleider Johannes. Daar zijn ook je collega’s inmiddels aangeschoven. Samen bespreken jullie de prioriteiten voor de dag en delen de belangrijkste zaken met de groep. Je doet een rondje over de afdeling. Je merkt dat er twee medewerkers een beetje onrustig zijn omdat de andere medewerkers waar zij mee samen werken niet op een fijn afgestemd tempo met elkaar werken. Je bespreekt dit met elkaar en helpt ze gezamenlijk weer op weg. Vervolgens kruip jij even achter de laptop om je administratie bij te werken.

Daarna heb je een afspraak met ontwikkelcoach Maaike. Zij heeft ontwikkelgesprekken gevoerd met een aantal collega’s. Ze praat je bij over de laatste ontwikkelingen zodat jij hier goed op kunt inspelen tijdens de begeleiding op de werkvloer.

Een soepele doorstroom van de orders over de productievloer is erg belangrijk. Dat weet jij als geen ander. In de middag ben je bezig om dit proces binnen je afdeling verder aan te scherpen. Vandaag breng jij het idee wat je vorige week hebt uitgedacht in werking. Dit resulteert in een positief effect op het aantal doosjes wat jullie per uur kunnen afhandelen en je merkt dat de collega’s lol hebben in de manier hoe zij nu met elkaar samenwerken! Als groep sluiten jullie de dag met elkaar af. Een gevoel van trots overvalt je. Wat ben je blij dat je een halfjaar geleden de overstap hebt gemaakt naar Empatec!

Kortom, in en dankzij deze functie
· Loopt de planning en verdeling van werkzaamheden van jouw groep op rolletjes;
· Is de kwaliteit en de kwantiteit van de werkzaamheden van de groep op orde;
· Is de administratie rondom het productieproces gedaan en zijn bijvoorbeeld de verlofdagen van jouw collega’s op de werkvloer ingeboekt;
· Kun je inspelen, vanuit een signalerende rol naar de Teamleider, op zaken die belangrijk zijn in de begeleiding en de ontwikkeling van onze collega’s op de werkvloer. Hierdoor voelen zij zich gehoord, gezien en gewaardeerd;
· Maakt jouw inzet voor een positieve werkcultuur het verschil;

Waar ga je werken
Empatec Verpakken is één van de vakbedrijven van Empatec en bevindt zich in Sneek en Franeker. Daarnaast hebben we een aantal Werken Op Locaties (WOL). Op onze afdelingen werken ongeveer 300 medewerkers. Iedere dag houden zij zich bezig met het verpakken van snoepgoed, vouwen van washandjes, stickeren van cosmetica en nog heel veel andere bezigheden. We geloven dat werk kleur en structuur aan je dag geeft. Werk is belangrijk en we zetten werk in om collega’s weer in hun eigen kracht te zetten en vanuit daar te laten groeien. Meer info over Empatec vind je op onze website. Bekijk ook onze Helden filmpjes!


Gevraagd

We waarderen het volgende in jou:
  • Mensgerichtheid: Jij hebt een natuurlijke affiniteit met mensen en je vindt het leuk om met onze collega’s van de werkvloer samen te werken;
  • We vinden het daarnaast fijn dat je kunt meepraten over een zo efficiënt mogelijk productieproces. Kennis van het optimaliseren van logistieke processen is een pre! Want we hebben ambities met ons bedrijf!
  • Oog voor details: Je hebt een nauwkeurige en gestructureerde aanpak, waarbij je aandacht besteedt aan details. Je begrijpt dat een goed resultaat wordt bepaald door zorgvuldigheid en precisie in het werkproces;
  • Motiveren: je weet medewerkers te motiveren om vaardigheden op de werkvloer verder te ontwikkelen. Door aandachtig te luisteren, ben je in staat om hen te ondersteunen en te motiveren;
Samen doen!
Een hartstikke leuke functie waarin je een mooie combinatie kunt ervaren tussen het verbeteren van het (productie)proces alsook het ondersteunen van onze medewerkers! In deze functie word je ondersteund door een team collega’s met o.a. collega praktijkbegeleiders, collega’s van het bedrijfsbureau, een ontwikkelcoach, HR Collega’s en een Bedrijfsmanager.
Opleiding? Dat is niet het allerbelangrijkste; enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is wel noodzakelijk om mee te nemen naar jouw nieuwe uitdaging.

Aanbod

Wat krijg je van ons?
Een leuke werkplek bij een maatschappelijke onderneming. Met professionele, ondernemende en gezellige mensen. Je functie is boeiend en fulltime (36 uur per week). Je komt bij ons niets tekort. Je krijgt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je salaris wordt ingeschaald in schaal 5 (CAO SGO) en ligt tussen € 2288 en € 3327 (afhankelijk van wat je meeneemt in jouw rugzak) daar bovenop ontvang je nog een Individueel Keuzebudget (IKB) van 15,55% van het brutosalaris.

Kom erbij! Wees welkom! Iedereen verdient een plek waar je wordt gezien en gehoord. Een steentje bijdragen aan het geluk van een ander….wie wil dat nou niet?

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met: Evert Visser Bedrijfsmanager Verpakken via 06-83990248.

Solliciteren doe je zo
Wil je solliciteren? Leuk! Stuur jouw cv of een link naar je Linkedin profiel naar Elsbeth Pijpers: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Uren

36 - 40 uur
36 uur per week

Salaris

Schaal 5 CAO SGO €2288 - €3327
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in