+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elburg.
Laad meer vacatures

Schilder Elburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.950 - € 2.200 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Zin in een kleurrijke carrière waar je als Beginnend Schilder de wereld omtovert met jouw artistieke vaardigheden? Zoek niet verder, want wij hebben de perfecte verf-gezellenplek voor jou! Als Beginnend Schilder krijg je bij ons de kans om in de voetsporen te treden van de grote meesters van dit prachtige vak. We gooien je niet zomaar in het diepe, maar we laten je stap voor stap in de wondere wereld van het schilderen duiken. Onze ervaren schilder-goeroes zullen je begeleiden en je helpen om jouw innerlijke Picasso naar boven te halen. Schilder-spijkers met koppen slaan door te assisteren bij uiteenlopende schilderprojecten. Je zult samenwerken met de crème de la crème van schilders en samen adembenemende kunstwerken creëren. Je krijgt alle verf-technische skills onder de knie, van het fijnste penseelwerk tot het ruwere werk met rollers. Kortom, je wordt een echte alleskunner! Voorbereiding is alles! Schuren, plamuren, en afplakken worden jouw specialiteiten. Je legt een stevige basis voor elke schilder-uitdaging die op je pad komt. Je wordt een teamplayer, want schilderen is teamwork. Je kunt rekenen op een dynamische groep van vakgenoten die je als familie zal omarmen.


Ben jij het?

Om jouw toekomst kleurrijk te vullen vragen wij om veel motivatie en enige kennis van het schildersvak komt daarbij ook van pas. Volg jij momenteel nog de vakopleiding of ben je van plan deze te gaan volgen? Dan horen wij graag van jou!


Wat wij bieden

Jij geeft al jouw motivatie, inzet en liefde voor dit mooie vak dus hier mag ook zeker wel wat tegenover staan natuurlijk. Jij kan rekenen op onderstaand:

  • Wij bieden jou een goed salaris conform de schilder cao tussen de €1.950,- en €2.200,- bruto; afhankelijk van jouw ervaring
  • Wij bieden jou een vast contract bij goed functioneren;
  • Wij komen graag bij je langs op locatie of zelfs thuis om eens te horen hoe het met je gaat;
  • Jij krijgt van ons een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus;
  • Jij krijgt van ons twee opleidingen per jaar, zodat jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden nooit stilstaan. En Faber betaald deze voor jou; Hierdoor krijg je snel nieuwe kennis tot je en kan jij ook stappen maken in salaris.
  • Vind jij binding ook belangrijk? Dan ben je bij Faber aan het juiste adres. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel, BBQ, vrijdagmiddagborrel etc.;
  • Wil jij dichtbij huis werken vanwege je sociale leven? Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis.
Waar jij werkt

Wij gaan samen met jou op zoek naar het schildersbedrijf waar jij jezelf ziet werken en waar jij je super op je plek voelt. Dat vinden wij bij Faber erg belangrijk. Werk je liever in een hecht klein team of ga jij liever gelijk mee op de grote nieuwbouwprojecten? Allemaal goed, samen met jou vinden wij het leukste bedrijf waar jij je kan ontpoppen tot een ware meesterschilder.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in