+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elsloo (LI).
Laad meer vacatures

HR-generalist (omgeving Maastricht – 20/28 uur per week) Elsloo (LI)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 20 - 28 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.115 - € 4.182 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR bij een toonaangevend bedrijf in de maakindustrie, waar je als HR-generalist een sleutelrol vervult in het vormgeven van het HR-beleid. Met een focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen en een directe link naar wereldspelers in de auto- en technologie-industrie, biedt deze functie een unieke kans om zowel je eigen ontwikkeling als het bedrijf te stimuleren. Je werkt in een internationale omgeving, waarbij je bruggen slaat tussen Amerikaans en Nederlands HR-beleid. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als HR-generalist aan de slag bij een mooi bedrijf uit de maakindustrie bij jou in regio? Ben je op zoek naar die veelzijdige en afwisselende HR rol waar je veel vrijheid hebt en zelf verantwoordelijk bent voor HR binnen dit bedrijf?

HR is en blijft een mooi vak, zeker als je daaraan je eigen invulling kan geven en dagelijks met veel facetten van HR bezig bent. Heb jij al enige jaren ervaring binnen het HR vakgebied en ben jij toe aan de volgende stap?

Dan is de rol van HR-generalist (20-28 uur per week) bij Reell in Elsloo (Limburg) een mooie kans voor jou als HR professional om mee te bouwen aan dit bedrijf én je eigen ontwikkeling!

Misschien ben je zonder dat je het wist, onderdelen van Reell tegen gekomen. Denk aan scharniersystemen van de elektrische achterklep van je auto zodat deze soepel en veilig open gaat. Of de midden arm steun in je auto die scharniert. Of de scharniersystemen in tandartsstoelen of het mechanisme van een pinautomaat. Dat doen ze met name voor wereldspelers als BMW, Audi, Tesla, Ford, Skoda, Mercedes, Bentley, Xerox, Kodak etc.

Reell is een van oorsprong Amerikaans bedrijf, met vestigingen in Amerika, Azië, de EU (= Reell Nederland) en volgend jaar ook in Mexico.  Reell is geen typisch Amerikaans bedrijf, ze werken vanuit een lange termijn visie en hechten grote waarde aan de bedrijfscultuur. Zo is maatschappelijk verantwoord ondernemen één van hun speerpunten. Als voorbeeld steunt Reell met een deel van zijn netto winst goede doelen.

In de rol van HR-generalist sta je opgesteld als een allround HR-professional die met veel facetten van het HR vak bezig is en je werkt veel samen met de general manager. Denk aan instroom, doorstroom, uitstroom, begeleiding bij ziekte, werving van nieuwe medewerkers en gevraagd en ongevraagd advies geven aan management. Dat je hier allround bent, betekent niet dat je van alle HR onderwerpen alles hoeft te weten, je werkt indien nodig ook samen met partners voor specialistische zaken (o.a. legal).

Je bent ook een belangrijke schakel tussen HR vanuit Amerika en Nederland. Hierin vertaal je Amerikaans HR beleid door naar de Nederlandse situatie en adviseer je je HR collega’s over HR zaken in Nederland. Vanzelfsprekend is je Engels goed en ben je op je gemak als ‘schakel’ tussen de Amerikaanse en Nederlandse praktijk. Praktisch betekent dit ook dat je door het tijdsverschil met Amerika een aantal middagen werkt in deze parttime baan.

Hoe ziet jouw dag er straks uit?

Je ben het aanspreekpunt voor collega's met HR gerelateerde vragen en je zorgt voor een fijne werkomgeving voor alle collega's. Dat betekent bijvoorbeeld dat je uit je zelf ook de mensen (rond de 25 collega’s) opzoekt en weet hoe het met ze gaat. Je werft voor de vacatures en onderhoud het contact met de uitzendpartners. Daarnaast coördineer je de jaarlijkse beoordelingsgesprekken en ondersteunt de collega's bij het vinden van werk gerelateerde opleidingen. Je beheert de personeelsdossiers en functiebeschrijvingen. Reell valt onder de klein metaal cao. Ook het onboarden van nieuwe collega's behoort tot jouw takenpakket. Je zorgt ervoor dat nieuwe collega's zich welkom voelen en op een goede manier begeleid en ingewerkt worden.

Jouw takenpakket bevat onder andere:

  • het maken en beoordelen van rapportages en analyses;
  • het ontwikkelen, beheren en implementeren van beleid in samenwerking met het hoofdkantoor in de VS;
  • het opvolgen en begeleiden van ziekteverzuim;
  • het organiseren van diverse interne bijeenkomsten en evenementen.


Gevraagd

  • Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur richting HRM;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante HR gerelateerde werkervaring;
  • Jij bent 20-28 uur beschikbaar per week verdeeld over 3, 4 of 5 dagen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift;
  • Woonachtig binnen een straal van 1 uur woon-werk (Elsloo, Limburg).


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Reell biedt jou een uitdagende en afwisselende functie als HR-generalist waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen en van meerwaarde kunt zijn voor de organisatie. Je kunt hierbij rekenen op een mooi salaris, pensioenregeling en verdere ontwikkeling.

  • Bruto maandsalaris tussen de € 3.115,- – € 4.182,- (op basis van 38 uur) volgens schaal 9 klein metaal cao;
  • 1 dag per week thuiswerken mogelijk (in overleg);
  • Werktijden en dagen in overleg (aantal middagen werken i.v.m. tijdsverschil Amerika);
  • Na rato 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij fulltime (38 uur) dienstverband;
  • Aandelenregeling bij 2 jaar in dienst of langer;
  • Uitstekende pensioensregeling;
  • Reell Mentoring Program


Bedrijfsomschrijving

 ‘Premium motion creates a better user experience’, is de missie van Reell, een wereldwijd bedrijf dat voor 80% in handen is van werknemers en hoogwaardige innovatieve oplossingen biedt die bewegingsproblemen oplossen en richten zich op het hogere segment in de markt. Reell is een internationaal bedrijf dat samenwerkt met gerenommeerde bedrijven. De gepatenteerde technologie van Reell wordt veel gebruikt in de consumentenelektronica, auto-industrie, vliegtuiginterieurs, medische technologie, werkstationmeubilair, kiosken/dataterminals en architecturale verlichtingsindustrieën. Ze staan bekend als een kwalitatief, hoogwaardig en betrouwbaar bedrijf.Daarnaast is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen één van de speerpunten van Reell.Zie ook hun websitehttps://reell.com/ SolliciterenHerken jezelf in deze veelzijdige HR rol? Wil je graag jouw invulling geven aan HR binnen Reell Nederland en bijdragen aan groei? Zoek je parttime HR baan die er toe doet en in regio is?Dan zie ik graag je sollicitatie en motivatie tegemoet! Uiteraard beantwoord ik ook graag jouw vragen over deze vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in