+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Elst.
Laad meer vacatures

Als Verpleegkundige aan de slag in de thuiszorg in Elst Elst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als Verpleegkundige aan de slag in de thuiszorg in Elst

Als verpleegkundige in de wijk speel jij een persoonlijke en essentiële rol in het leven van de cliënten. Je leert hen goed kennen en biedt de zorgondersteuning die ze nodig hebben. Ben jij Verpleegkundige, verantwoordelijk en op zoek naar een veelzijdige baan waarin geen dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!


Hoe maak jij het verschil?

Als verpleegkundige bij deze opdrachtgever werk je nauw samen met de wijkverpleegkundigen uit de regio. Jouw taken zijn divers en uitdagend, van het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen op verschillende locaties tot het bieden van begeleiding bij psychosociale problematiek. In jouw rol voer je curatieve werkzaamheden uit en richt je je op revalidatie en reactivering. Ook ben je in staat om in ongeplande situaties acuut te handelen, waarbij jouw besluitvaardigheid en oplossingsgerichtheid van onschatbare waarde zijn. Als Verpleegkundige ben je gespecialiseerd in complexe handelingen zoals katheters, VAC-therapie/wondzorg, sondevoeding, zuurstof, en meer. Daarnaast biedt je nazorg aan terminale patiënten, waarbij je een verschil kunt maken voor de nabestaanden. Het verpleegkundig proces staat centraal in jouw werk. Je gaat de zorg aan in samenwerking met de zorgvrager, waarbij je zorgvuldig afstemt en evalueert. Ook voer je eenmaal per half jaar evaluatiegesprekken met de cliënt en/of mantelzorger.



Gevraagd

Jij bent een Verpleegkundige die graag regie heeft over je werkzaamheden, je kan goed zelfstandig en in teamverband werken en bent stressbestendig. Naast dat je inlevingsvermogen hebt ben je ook uitmuntend sociaal en communicatief vaardig. 

  • Je bent in het bezit van een MBO of HBO Verpleegkunde diploma (En beschikt over een geldige BIG registratie)
  • Je bent in bezit van auto en rijbewijs
  • Jouw Verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date of je bent bereid deze op te frissen door middel van training en cursussen. 


Aanbod

Wij bieden je een mooi salaris wat passend is bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast ontvang je natuurlijk onregelmatigheidstoeslag, reiskosten, vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Wij hebben diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je functie

WIJ.ZORGEN kijkt graag vanuit de wensen van nieuwe medewerkers en wil graag samen met jouw uitzoeken wat er nodig is om jezelf verder te ontwikkelen en je ambitie waar te maken. 



Bedrijfsomschrijving

Door krachten te bundelen geeft deze zorgorganisatie kleur aan het leven van mensen. Hier is vrijheid, verantwoordelijkheid, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé erg belangrijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in