+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmeloord.
Laad meer vacatures

Terreinbeheerder Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.450 - € 3.200 p/m

Vacatureomschrijving

Het hele jaarrond actief als terreinbeheerder op een prachtige locatie! 🌿

Gelegen tussen de uitgestrekte weilanden en anderzijds dichtbevolkte dorpen/steden ligt dit grote terrein als een prachtige, rustgevende locatie waar veel mensen dagelijks genieten van de omgeving en het landschap.

Dit terrein is de grens tussen een ruim bosgebied en de bebouwde kom waar honderden woningen staan. Deze omgeving staat bekend om haar prachtige diersoorten zoals diverse vogelgroepen, konijnen en hazen. Kortom: Een levendige werkomgeving in de natuur!

Dagelijks ben je actief in een team van 4-5 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor al het groenonderhoud. Denk hierbij concreet aan gazons maaien met diverse soorten maaimachines, bosmaaien, hagen knippen, schoffelen, onkruid plukken, verticuteren, bladblazen.

In de winterperiode is er ook voldoende werk. Denk dan vooral aan bomenwerk zoals snoeien en zagen. Maar ook beplantingswerk en gladheidsbestrijding behoren tot je takenpakket. Wanneer er een grote klus is, hebben we vanuit de groenaannemer ook de mogelijkheid om grote machines in te schakelen zoals een vrachtwagen voor snoeiafval of een hagenknipper om grote oppervlaktes te snoeien.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Wilbert (06-26060016) voor meer informatie!


Een korte indruk van de dag

Aangezien het terrein een groot oppervlakte betreft zijn er dagelijks veel groencollega’s aan het werk om al het groen te verzorgen. In de vroege ochtend wordt er tijdens een lekkere bak koffie besproken welke werkzaamheden er die dag verricht gaan worden. Na overleg ga je aan de slag met de bosmaaier en maaimachine om het gras te maaien. Na een korte pauze en een tweede bak koffie ga je door totdat het lunchtijd is. Nadat je een lekkere boterham hebt gegeten ga je diezelfde middag aan de slag met de heggenschaar, aangezien er nog een mooie beukenhaag gesnoeid moet worden. Aan het einde van de dag kijk je samen met je collega’s met een tevreden blik terug op al het werk dat je samen hebt verzet.

Op het terrein is er een afgesloten plek waar de machines en het materiaal opgeslagen staan. Hier staat ook de schaftkeet waar je ’s ochtends om 7.00/7.30 uur verzamelt en waar je de pauzes doorbrengt. De werkdag eindigt dagelijks om 16.00/16.30 uur.

Dit bedrijf houdt ervan dat alles goed geregeld is. Daarom werk je met de nieuwste machines en gereedschappen. Denk hierbij aan nieuwe werkbussen, aanhangwagens met automatische kiepfunctie, de nieuwste maaimachines en diverse voertuigen om over het park te rijden.


Wat kun je verwachten?
  • Vaste werklocatie op een prachtig terrein;
  • Een fulltimebaan met vaste werktijden;
  • Ruimte ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. cursussen en opleidingen;
  • Een goed startsalaris (tussen € 2.450 – € 3.200 per maand) en de keuze tussen wekelijkse of 4-wekelijkse betaling;
  • Een hecht team van 4-5 gezellige collega’s.
  • Een compleet kledingpakket inclusief PBM’s, extra spullen nodig? Wordt geregeld!
  • Vast contract.
Wie zoeken we?

Ben jij graag verantwoordelijk voor een terrein? Wil je midden in de natuur werken? Zoek jij veel afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden? Ben jij sociaal?

Als terreinbeheerder is het belangrijk dat je:

  • Sociaal bent en eventueel een praatje maakt met de gasten;
  • Vakbekwaam bent en kennis hebt de groensector met name op onderhoudsgebied;
  • Gemotiveerd en leergierig bent;
  • Resultaatgericht en kwaliteitsbewust aan de slag gaat;
  • Een natuurliefhebber bent.
Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in de groenvoorziening voor diverse gemeenten en bedrijfsmatige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij verantwoordelijk voor het onderhouden van buitenruimtes. Om kwaliteit af te leveren, zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door onze vakbekwame voormannen of collega’s groenvoorziening.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in