+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmeloord.
Laad meer vacatures

Senior QESH Specialist food Emmeloord Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Base Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.775 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Vanuit onze organisatie verspreid over verschillende locaties bieden we dagelijks hoogwaardige en gezonde producten aan onze klanten. Dit doen we met passie, plezier en respect voor ons werk. Het kan niet anders dan dat je wel eens hebt genoten van een product van ons. Als Kwaliteitsmanager begrijp je als geen ander dat er uitdagingen liggen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Je weet draagvlak te creëren binnen de organisatie en praktische oplossingen te vinden.

Wat ga je doen? We zijn op zoek naar een Kwaliteitsmanager met een praktische instelling. In deze rol werk je nauw samen met verschillende stakeholders, zowel op locatie als binnen ons landelijke team. Je bent verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem en voedselveiligheid van onze organisatie.

Je standaardiseert en waarborgt kwaliteitsprotocollen, voert hygiënerondes en schoonmaakcontroles uit, en pakt indien nodig direct problemen aan. Je stelt actieplannen op basis van risicoanalyses, zorgt voor bewustwording rond kwaliteit en veiligheid, en faciliteert trainingen op deze gebieden. Dankzij jou zijn alle medewerkers goed getraind en passen ze deze kennis toe in hun werk. Audits (intern en extern) spelen een belangrijke rol in je werk. Je plant interne audits centraal en voert ze lokaal uit. Je bereidt externe

audits voor, zoals certificatie-audits, inspecties door de relevante autoriteiten, en arbeidsinspecties. Je zorgt ervoor dat je collega's de nodige acties oppakken en terugkoppelen, en voert zelf de audits uit. Daarnaast voer je ook cross-audits uit bij je collega's.

Het leveren van de beste kwaliteit producten is vanzelfsprekend, maar mocht er een klacht zijn, dan zorg je, indien nodig samen met je collega's, voor een volledige terugkoppeling aan de klant. Dit houdt in dat je informatie verzamelt, oorzaken onderzoekt en acties onderneemt naar aanleiding van de klacht. Je bespreekt dit met je collega's en verwerkt het in de risicoanalyses, zodat er voortdurende verbetering is op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.

Naast voedselveiligheid is veiligheid ook een belangrijk aspect van deze rol. Je voert de RI&E (RisicoInventarisatie en -Evaluatie) uit op de locatie en neemt zowel op korte als lange termijn de benodigde maatregelen. Je houdt je ook bezig met de bedrijfshulpverlening op tactisch niveau.

Hygiëne is een ander belangrijk aspect waar je verantwoordelijk voor bent. Je fungeert als aanspreekpunt voor externe dienstverleners, zoals schoonmaakbedrijven en ongediertebestrijding. Je zorgt ervoor dat lokale contractuele afspraken goed worden nageleefd


Gevraagd

We zoeken een Kwaliteitsmanager die zich comfortabel voelt in een dynamische omgeving en goed kan omgaan met de uitdagingen op het gebied van tijd, kwaliteit en veiligheid.

Je bent communicatief sterk en weet verbinding te maken met anderen. Je kunt anderen overtuigen van het belang van kwaliteit en veiligheid. Je bent nauwkeurig en begrijpt dat het vastleggen en documenteren van informatie essentieel is in je rol. Je werkt gestructureerd, want een goede voorbereiding is cruciaal, vooral bij audits. Het is vanzelfsprekend dat je anderen kunt meenemen, aangezien je collega's essentieel zijn bij het uitvoeren van je plannen.

Flexibiliteit is ook van groot belang in deze rol. Je weet niet altijd wat de dag zal brengen, maar je kunt hier goed mee omgaan zonder de gestelde doelen uit het oog te verliezen. Soms spring je bij om je collega's op het gebied van KAM te ondersteunen. Hierbij heb je zowel een hands-on als een tactische/strategische mindset

Vereisten:
• Afgeronde HBO-opleiding op het gebied van levensmiddelentechnologie, bij voorkeur met een specialisatie in kwaliteit.
• Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in de voedingsindustrie.
• Ervaring met kwaliteitsstandaarden zoals BRC en IFS.
• Kennis van specifieke wetgeving zoals voedselwetgeving, regelgeving van de Europese Unie en arbeidsomstandigheden.
• Kennis en affiniteit met veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Aanbod

We zorgen niet alleen voor hoogwaardige producten, maar ook voor onze medewerkers. Afhankelijk van je kennis en ervaring varieert je salaris tussen € 3.500,- en € 5.775,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur per week).

Naast een gezellige, informele en persoonlijke werksfeer binnen een familiebedrijf, kun je in dit kleine team met je persoonlijkheid en inzet echt impact maken. Je kunt rekenen op een gedegen inwerktraject, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt.

Verder bieden we:
• Een prettige werksfeer binnen een informeel familiebedrijf.
• Een pensioenregeling en 25 vakantiedagen. Je hebt de mogelijkheid extra vakantiedagen bij te kopen.
• Een keuzebudget dat flexibel kan worden ingezet.
• Mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen, waaronder een zorgverzekering.
• Een laptop en telefoon.
• Korting op onze verse producten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in