+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmeloord.
Laad meer vacatures

Aardappelselecteur ZZP Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Freelance
  • 36 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij het team van AB Vakwerk voor de aardappelselectie in de maanden juni en juli? Bij AB Vakwerk, met een rijk netwerk in de akkerbouw, verzorgen we al jarenlang de aardappelselectie voor zowel leden als klanten.

Als ZZP'er zit je goed bij AB Vakwerk! Wij staan bekend om ons uitstekende salaris voor de aardappelselectie. En we zorgen voor optimale werkomstandigheden met onze eigen selectiekarren, perfect onderhouden en voorzien van alle gemakken die je nodig hebt. We zijn op zoek naar jou als ervaren aardappelselecteur! Je kunt parttime aan de slag, beginnend met één dag per week en oplopend tot een fulltime werkweek van vijf dagen. Als selecteur ben jij in staat om zieke aardappelplanten te identificeren en te verwijderen, terwijl je nauwgezet de protocollen volgt en hygiënemaatregelen treft om ziekteverspreiding te voorkomen.

Met jouw inzet lever je een waardevolle bijdrage aan een optimale oogst voor de akkerbouwer. Het werk is dan ook zeer dankbaar. De periode van aardappelselectie loopt van mei tot eind juli, begin augustus, afhankelijk van het verloop van het groeiseizoen.


Gevraagd

  • Beschik je over ruime ervaring als aardappelselecteur? Dat is precies wat we zoeken!
  • Woon je in Flevoland? Geweldig!
  • En niet te vergeten, ben je in het bezit van een rijbewijs B? Dat is essentieel om deel te nemen aan ons selectieproces.


Aanbod

  • Je verdient een indrukwekkend uurtarief vanaf € 36,00, met mogelijkheden tot € 41,00 afhankelijk van jouw ervaring en kwalificaties.
  • Bij AB Vakwerk zorgen we ervoor dat jouw facturen altijd binnen 1 à 2 weken worden betaald, zodat jij snel en zeker beloond wordt voor je werk.
  • Jouw reistijd wordt in goed overleg ook vergoed, omdat we jouw inzet waarderen en willen dat je zonder zorgen aan het werk kunt.
  • Je krijgt een vast contactpersoon bij AB Vakwerk, waarbij de planning nauwkeurig wordt afgestemd op jouw behoeften en beschikbaarheid.
  • Als blijk van waardering zetten we onze aardappelselecteurs traditiegetrouw ieder jaar in het zonnetje en belonen we ze met iets lekkers!!


Bedrijfsomschrijving

Ben jij een ervaren aardappelselecteur en werk je als ZZP'er? Dan hebben wij bij AB Vakwerk een fantastische kans voor jou! We zijn op zoek naar nieuwe specialisten voor onze specialistische dienst Aardappelselectie.Bij AB Vakwerk maken we gebruik van onze eigen selectiekarren, volledig uitgerust met alle gemakken die je nodig hebt. Het werk vindt plaats in de frisse buitenlucht gedurende de maanden juni en juli. En het beste van alles? Jij hebt de vrijheid om te kiezen: 1, 2, 3, 4, 5 of zelfs 6 dagen per week werken, het is helemaal aan jou.Maak je geen zorgen over de planning, want die stemmen we nauwkeurig af met jouw vaste contactpersoon bij AB Vakwerk. We stellen een overeenkomst op en zorgen ervoor dat jouw facturen binnen 2 weken worden betaald. En dat is niet alles - we helpen je zelfs met de administratie, zodat jij je daar bijna geen zorgen over hoeft te maken! Klinkt dit als iets voor jou? Wil je meer weten of heb je vragen? Bel of app Twan. Hij is bereikbaar op 06-51308778.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in