+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmeloord.
Laad meer vacatures

Consultant Medicalhunt Emmeloord Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ROK Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.728 - € 4.865 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zet jouw passie voor de zorg om in actie als Recruitment Consultant bij een organisatie. Hier verbind je professionals met de zorgsector, een taak die zowel uitdagend als vervullend is. Met jouw netwerkvaardigheden en het vermogen om kansen te spotten, draag je bij aan het realiseren van een gezamenlijk doel. Jouw rol biedt een unieke mix van uitdaging, groei en een hechte teamdynamiek die aanvoelt als een grote, familie. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Zet jouw passie voor de zorg om in actie als consultant in de zorg bij Medicalhunt in Emmeloord. Hier til je recruitment naar een hoger niveau door professionals te verbinden met bedrijven in de zorgsector. Een baan die zowel uitdagend als vervullend is. Ontdek een carrière die jouw vaardigheden uitdaagt en je inzet voor de zorg beloont.

Als netwerker in hart en nieren met een natuurlijk vermogen om kansen te spotten, breng je talent samen met de zorgsector. Jouw achtergrond in accountmanagement, zorg, marketing, communicatie, of een gerelateerd veld, ondersteund door MBO/HBO werk- en denkniveau, stelt je in staat effectief te communiceren en relaties te bouwen. Jouw flexibiliteit en proactieve houding weerspiegelen je vaardigheid om je weg te vinden binnen organisaties in de zorg, nieuwe kansen te creëren en deze met beide handen aan te grijpen.

Dit zegt een collega consultant over werken bij Medicalhunt in Emmeloord:

"Het werken bij Medicalhunt is alsof je onderdeel bent van een grote, dynamische familie. Elke dag is anders (dat hoor je vaker, maar dat is hier echt een understatement) en iedereen staat voor elkaar klaar om te helpen bij alle dingen die voorbijkomen. Je hebt echt het gevoel dat je het met z’n allen doet en een gezamenlijk doel hebt waar je naar toe werkt."



Gevraagd

Als consultant bij Medicalhunt in Emmeloord werk je samen met een hecht team aan het leveren van uitzonderlijke service, waarbij je intakegesprekken voert en strategieën uitvoert die bijdragen aan de groei van Medicalhunt, jouw team en jou als persoon.

Daarnaast houd je je als consultant bezig met:

  • Werven van topzorgprofessionals
  • Het opbouwen van relaties met zowel kandidaten als klanten binnen de zorgbranche;
  • Creatieve strategieën ontwikkelen en implementeren om nieuwe prospects te bereiken;
  • Bijdragen aan de online zichtbaarheid en het netwerk van Medicalhunt.

Jouw inzet maakt een directe impact in de zorgsector, waar elke match telt.



Aanbod

Als je bij ons in Emmeloord komt werken als consultant zorgen wij dat je dagelijks kunt aanschuiven in onze kantine voor een gezonde lunch. Je broodtrommel kun je dus thuislaten. Ook ligt er heerlijk vers fruit en krijg je uiteraard een modern ingerichte werkplek bij ons op kantoor.

Ook ontvang je:

  • Een fulltime bruto startsalaris tussen de €2.728,- en €4.865,-
  • Reiskostenvergoeding en een telefoon en laptop van de zaak;
  • 20 vakantiedagen met de optie tot door middel van een individueel keuzebudget.

Medicalhunt is onderdeel van ROK Groep, waar plezier in werken en samenwerken voorop staat. Je ervaart een fijne werksfeer met de mogelijkheid om in het gebouw naast ons pand, samen met je collega’s te sporten in de pauze. Verder kan je genieten van interne en/of externe trainingsmogelijkheden



Bedrijfsomschrijving

Bij Medicalhunt zetten we ons in voor de werving en selectie van zorgprofessionals, met kernwaarden als plezier, klantbeleving, actie, en succes. Je wordt deel van een hecht team van recruiters, consultants en accountmanagers dat zich inzet voor de best mogelijke zorg. Wij bieden een omgeving waarin hard werken hand in hand gaat met ontspanning en teambuilding.Interesse?Ben jij de ambitieuze consultant die wij zoeken in Emmeloord? Solliciteer vóór 15 mei 2024 en start jouw reis bij Medicalhunt. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Fenna (Corporate Recruiter) via [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in