+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR adviseur Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR binnen de regio Noordoostpolder, Lemmer en Urk! We bieden een unieke kans voor HR-professionals, van medewerkers tot managers, secretaresses en management assistenten. Geniet van reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, en de mogelijkheid tot direct een contract bij de werkgever. Ontdek parttime of fulltime rollen, met de optie tot gratis trainingen via GoodHabitz en persoonlijke loopbaanadviezen. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij ook zo vrolijk van het werken binnen de HR? Voor verschillende bedrijven in de regio Noordoostpolder, zoeken wij enthousiaste HR-talenten! Wij zoeken HR-medewerkers, adviseurs, managers... maar ook secretaresses en management assistentes. Ben jij op zoek naar een uitdaging binnen de HR en/of P&O? Dit is je kans! Wij hebben een breed netwerk en veel kennis over de bedrijven in de regio. Daardoor kunnen we samen kijken naar wat er bij jou past!

wat bieden wij jou
  • Reiskostenvergoeding en pensioenopbouw
  • In overleg gelijk op contract bij de werkgever!
  • Regio Noordoostpolder, Lemmer en Urk
  • We zoeken samen een werkgever die bij jou past!
  • Parttime en fulltime mogelijkheden
  • Gratis trainingen volgen via GoodHabitz!
wie ben jij

Ben jij net begonnen in de wereld van HR, of heb je al wat meer ervaring? Als HR-medewerker bekijk je de werkzaamheden vanuit jouw oogpunt. Door je HR-achtergrond door studie of ervaring, herken je signalen waar je wat mee moet. Je begrijpt waarom bepaalde zaken belangrijk zijn of op een bepaalde manier moeten.

Een opleiding op gebied van HRM is mooi meegenomen, maar hoeft niet altijd een vereiste te zijn. Kennis en ervaring is ook erg veel waard.

wat ga je doen

Jij bent binnen de HR inzetbaar! Je hebt kennis en ervaring over personeelszaken, onder andere op het gebied van wet en regelgeving. Binnen elk bedrijf is de HR op een andere manier ingedeeld. Wij kijken samen naar de mogelijkheden die bij jou passen!

waar ga je werken

Aan de slag gaan via Randstad Emmeloord betekent werken bij een bedrijf dat echt bij je past. Het belangrijkste is dat jij gelukkig bent bij je nieuwe werkgever. Daar gaan wij je bij helpen! Samen zullen we bekijken welke werkgever het beste bij je past. Met jouw motivatie en onze connecties zorgen we voor de juiste match. Dankzij onze opleidingsmogelijkheden zijn er verschillende kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

  • loopbaanadvies;
  • introductie in netwerk van Randstad bedrijven;
  • begeleiding tijdens je sollicitatieprocedure;
  • advies en hulp bij je contract onderhandelingen;
  • gratis toegang tot ons online-trainingsplatform.
sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Ik neem na ontvangst van jouw sollicitatie binnen 1 werkdag contact met je op. Heb je vragen? Stel ze dan gerust! Je kunt Martin of Femke bereiken op 0527 - 632 177 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in