+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ervaren HR adviseur in de omgeving van Balk Balk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Paques Technology

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.921 - € 5.234 p/m

Vacatureomschrijving

PAQUES met vestigingen in Nederland, China, Latijns Amerika, India, Noord Amerika en Zuid-Oost Azië is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige biologische zuiveringssystemen voor water en gas. De oplossingen van Paques worden in uiteenlopende industrieën toegepast en bieden enorme toegevoegde waarde zoals hergebruik en besparing van water, opwekking van groene energie en terugwinning van waardevolle grondstoffen. Hiermee helpt Paques haar klanten bij te dragen aan de belangrijkste uitdagingen van deze tijd. Met haar missie ‘revitalizing resources’ biedt Paques kwaliteit en streeft het bedrijf naar een juiste balans tussen people, planet en profit.

Als toonaangevend en innovatief bedrijf hebben we behoefte aan gekwalificeerde en gedreven medewerkers.
Op dit moment zijn we op zoek naar een ervaren en krachtige

HR Adviseur

Heb jij al een aantal (plusminus 5) jaar relevante werkervaring opgedaan in een rol als HR adviseur, en ben jij toe aan een nieuwe koers?
Dan is dit wellicht een leuke baan voor jou. Wij hebben namelijk behoefte aan versterking in ons team; het betreft een allround HR advies functie, waarbij je zowel operationeel als tactisch bezig zal zijn!

Wij zoeken een vlotte, vrolijke en krachtige collega die van ons wil leren en ook in staat is om ons nieuwe dingen te leren. En niet te vergeten, we zoeken iemand met wie we kunnen sparren en lachen. We werken hard en de druk kan hoog zijn, des te belangrijker is het om zo nu en dan te ontladen door dubbel te liggen om een goede (slechte) grap.

Wij zoeken een echte allrounder op HR gebied. We zijn een klein team en dat betekent dat we ook allemaal de handen uit de mouwen moeten steken; van het uitvoeren van de HR-administratie, het adviseren van lijnmanagers tot aan het bedenken en schrijven van beleid. Wij verwachten dan ook van jou dat je bereid bent om aan te pakken wat nodig is zodat het menselijk kapitaal binnen Paques goed georganiseerd is/blijft.

Uiteraard krijg je de nodige begeleiding en inwerktijd als het gaat om het leren kennen van de organisatie, de systemen en de te varen koers als team. Wel is het nodig dat je al de nodige ervaring hebt in een adviserende HR rol, dat je als persoon jouw ruimte pakt, dat je het aangeeft wanneer je ergens behoefte aan hebt en ook als het initiatief durft te nemen wanneer je kansen signaleert.

Wat houdt deze functie in?
  • Je informeert, adviseert en ondersteunt managers en teams bij verschillende HR- en organisatievraagstukken; zoals werving & selectie, opleiding, teamontwikkeling, verzuimbegeleiding, personeelsplanning, performance management, doorstroom en uitstroom.
  • Je verzamelt, analyseert en presenteert HR-gerelateerde gegevens om verbeteringen te initieren met betrekking tot de HR processen. Progressie is key!
  • Je geeft uitleg aan medewerkers en managers over HR-processen, arbeidsvoorwaarden en regelingen. Met jouw sociale aard, professionele houding en het vermogen om verschillende communicatiestijlen te hanteren is dit geen probleem toch?
  • Je bent verantwoordelijk voor het stagebeleid en het uitvoeren hiervan. Het opbouwen en onderhouden van bijvoorbeeld de samenwerkingen met scholen is hiervan een belangrijk onderdeel.
  • Je bent actief betrokken bij (wereldwijde) HR-projecten en draagt bij aan de optimalisatie van HR-processen en systemen.
  • Je draagt bij aan het ontwikkelen van regionaal beleid door de wereldwijde HR-strategie van Paques te vertalen naar praktische plannen en beleid op regionaal niveau.
  • Je beheert de personeelsadministratie voor de aan jou toegewezen regio, hiertoe behoort het bijhouden van dossiers, mutaties en andere administratieve taken.
Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting Human Resource Management.
  • Je bent een ervaren HR-professional met de drive en het vermogen om zelfstandig allerhande HR zaken goed te organiseren.
  • Jij bent een Excel master of bent bereid je hierin vast te bijten tot je alle handige ins-and-outs kent. Eveneens bieden overige IT systemen geen uitdaging voor jou.
  • Jij bent een proactieve, sociale en ondernemende collega die zowel oog heeft voor het individu als het algehele bedrijfsbelang.
  • Jij vindt de afwisseling tussen op operationeel en tactisch gebied acteren prettig. Zo nu en dan lekker in je hoofd zitten om tot mooie ideeën te komen en vervolgens de handen uit de mouwen steken en dossiers op orde brengen of mutaties doorvoeren.
  • Jij beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Binnen onze internationale organisatie is dat geen overbodige luxe.
Wat wij aanbieden:
Een veelzijdige functie in een internationale werkomgeving. Wij bieden jou uiteraard een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket, want werken doe je waarschijnlijk niet slechts voor de fun!
  • Een dienstverband van minimaal 32 uur per week, waarbij wij het doel hebben een langdurige samenwerking te realiseren.
  • Een brutosalaris o.b.v een fulltime dienstverband, tussen de € 3.921,- en € 5.234,- uiteraard is de inschaling afhankelijk van jouw niveau, kennis en ervaring;
  • Een gezellig en gedreven team waarbinnen veel en prettig wordt samengewerkt, eerlijkheid wordt gewaardeerd en een gezonde dosis humor op z’n plaats is.
  • Een vitaliteitsstimulans in de vorm van gratis vers fruit, een uitgebreide kantine voor jouw dagelijkse lunch en de mogelijkheid om twee keer in de week te sporten bij de gym om de hoek;
  • Een organisatie die bijdraagt aan een betere wereld; klein genoeg voor gemoedelijkheid en groot genoeg om impact te maken;
  • Zelfontwikkeling vinden wij erg belangrijk, met onze Paques Academy krijg je toegang tot legio online trainingen en cursussen. Want waar jij groeit, daar groeien wij!
Mis je nu iets voor jou essentieels in dit lijstje? Laat het ons weten en wij kijken wat we kunnen realiseren.

Pak jij deze kans?
Denk jij na het lezen van deze vacaturetekst, dit is mijn baan! Of denk je; “jeetje die tekst zou ik echt heel anders schrijven? Neem dan snel contact op en kom ons gezellige en gedreven team in Balk (Friesland) versterken. Je kan je cv en motivatie sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. t.a.v. de HR manager, Karin Aasman. Wil je eerst meer informatie over de functie? Ook dan kun je contact opnemen met Karin (0514-608500).

Uren

40 uur
32 uur minimaal

Salaris

€ 3.921 - € 5.234 p/m
inschaling afhankelijk van ervaring, niveau etc.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in