+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.

Recruitment Consultant Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FocusOnLegal

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij FocusOnLegal Recruitment zoeken we een recruitment consultant die van aanpakken weet. In deze rol help je talentvolle mensen aan mooie kansen in de juridische wereld. Je zoekt actief naar geschikte kandidaten, voert gesprekken en zorgt voor de perfecte match. Bij ons krijg je de kans om te groeien en te leren, met ruimte voor jouw ideeën. Ook kun je deels vanuit huis werken. Plus, je maakt kans op bonussen. Een spannende baan in een snelgroeiend bedrijf! Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de recruitment-sector?
Vind je het leuk om te werken bij een klein bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons
FocusOnLegal Recruitment is een werving en selectiebureau gespecialiseerd in de juridische sector. Wij zijn gepassioneerd door het matchen van talentvolle professionals met toonaangevende bedrijven en organisaties binnen de juridische wereld.  Ons doel is om de perfecte match te creëren tussen kandidaten en opdrachtgevers, met een focus op langdurige succesvolle samenwerkingen.

De functie
Als recruitment consultant bij FocusOnLegal Recruitment ben je verantwoordelijk voor het vinden, aantrekken en selecteren van geschikte kandidaten binnen de juridische sector. Je bouwt relaties op met zowel kandidaten als opdrachtgevers en fungeert als een betrouwbare adviseur gedurende het gehele wervingsproces. Je identificeert talent, voert selectiegesprekken, begeleidt kandidaten bij sollicitaties en onderhandelt over arbeidsvoorwaarden. Bovendien draag je bij aan het verder uitbreiden van ons netwerk en het versterken van onze positie binnen de markt.

Verantwoordelijkheden:

  • actief zoeken en benaderen van potentiële kandidaten via verschillende kanalen zoals sociale media, jobboards en netwerkevenementen;
  • voeren van intakegesprekken met kandidaten om hun vaardigheden, ervaring en carrièredoelen te begrijpen;
  • beheren van het wervingsproces, inclusief het coördineren van sollicitatiegesprekken en het verzorgen van feedback;
  • onderhouden van nauwe relaties met opdrachtgevers om hun behoeften en vereisten te begrijpen en te vervullen;
  • onderhandelen over arbeidsvoorwaarden en het afsluiten van plaatsingsovereenkomsten;
  • bijdragen aan de ontwikkeling van wervingsstrategieën en marketinginitiatieven om ons bereik te vergroten.

Profiel:
Voor deze functie als recruitment consultant zijn wij bij voorkeur op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde HBO-opleiding, in de richting van Human Resources, Rechten of een gerelateerd vakgebied. Heb je een afgeronde juridische MBO 4 opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Via ons opleidingsprogramma is het mogelijk om je HBO diploma te behalen. Je bent geïnteresseerd in de juridische sector en vind het leuk om dagelijks in gesprek te zijn met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Je hebt de drive om de beste te zijn in je vakgebied als recruiter, en door de oprechte interesse in kandidaten ben je in staat om uitstekende matches te maken. Omdat FocusOnLegal in de start-up fase zit ben je in staat om zelfstandig te werken, beschik je over een pro-actieve instelling en denk je mee over de verdere ontwikkeling van ons recruitment bedrijf. 

Wat bieden wij:
Een dynamische werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om je talenten te ontwikkelen en te ontplooien, door te werken met uitdagende projecten binnen een groeiende en ambitieuze organisatie.
Een competitief salaris met bonussen op basis van prestaties. Lees meer hierover onder het kopje 'salaris'. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei, inclusief training en ontwikkelingsprogramma's. Ook heb je de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken. 

Belangrijk om te weten:
Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, je kan maximaal 40 uur per week werken. Ons kantoor is gevestigd in Kampen, maar binnen twee jaar verhuizen wij naar Zwolle.
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30u tot 17:00u.

Salaris
Als recruitment consultant ontvang je een basis-salaris tussen de €2600 en €3300 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het exacte salaris is afhankelijk van je afgeronde opleiding en werkervaring. 
Dit bedrag is excl. vakantiegeld, pensioenopbouw, eventuele thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding. Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel .
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in