+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Recruitment Consultant (32-40 uur) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Hanzeland Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.000 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Hanzeland personeelsdiensten zoekt zelf personeel!  Dat betekent dat wij opzoek zijn naar een nieuwe collega. Wil jij werken in de binnenstad van Zwolle en vindt je het leuk om anderen aan een mooie toekomst te helpen!

Als recruitment consultant ben jij een echte expert als het aankomt op het zoeken van de juiste kandidaten voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Jij weet de kandidaten proactief te benaderen en voor te stellen bij (potentiële) opdrachtgevers. Je mag best een beetje brutaal zijn en met jouw ondernemende kijk op de markt weet je ook nieuwe opdrachtgevers aan je te binden. Met jouw kennis van Uitzenden, Werving & Selectie en Payrolling weet jij je klanten te binden. Je creëert goede vacatureteksten zet je de juiste (online) marketing instrumenten in voor een optimaal resultaat. Je weet jij jouw enthousiasme over te brengen op zowel de kandidaten als je klanten. Door jouw persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede communicatieve vaardigheden zorg je voor de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Hanzeland Personeelsdiensten werkt voor een brede doelgroep van LBO tot WO niveau in verschillende branches als industrie, office, techniek, financieel en commercie

Wij zijn op zoek naar een  enthousiaste, proactieve en commerciële collega met een gezonde nieuwsgierigheid. Het is prettig als je ervaring hebt in de personeelsbemiddeling of als recruiter. Bij Hanzeland is veel kennis en ervaring maar nieuwe frisse ideeën en inzichten zijn altijd welkom. Wil jij je energie steken in een klein informeel bedrijf dat hard op weg is om dé regionale partner van Zwolle te worden?

Wil je meer informatie over hanzeland personeelsdiensten neem dan een kijkje op onze website of Bel, app of mail even met Karsten Bos. Hij kan je meer vertellen over de functie en zal de sollicitaties verder behandelen.

Contactgegevens Karsten Bos | 06- 10 78 70 10 | via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Uren

32 - 40 uur
32 - 40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in