+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmeloord.
Laad meer vacatures

Pedagogisch behandelaar bij peuters en kleuters met een TOS Emmeloord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke Kentalis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 15 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.821 - € 3.938 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als pedagogisch behandelaar bij ons krijg je de unieke kans om je te specialiseren in groepsbehandeling voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Je werkt in een multidisciplinair team en draagt bij aan de communicatieve en sociale ontwikkeling van peuters en kleuters. Bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, met interne cursussen en de mogelijkheid om een arbeidsvoorwaardenpakket op maat samen te stellen, inclusief opties zoals een sportabonnement of fietsregeling. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

15 uur, parttime

Wie je bent, is zeker zo belangrijk als wat je al kunt!

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Als pedagogisch behandelaar bij ons krijg je volop mogelijkheden om je te specialiseren in groepsbehandeling voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), in de leeftijd van 2 tot 5 jaar. Deze peuters en kleuters hebben grote moeite met het begrijpen en/of spreken van taal. Met jouw collega’s maak je het mogelijk dat het kind beter gaat praten, taal gaat leren begrijpen, samen leert spelen en emoties leert uiten. Met creativiteit speel je in op de mogelijkheden en interesses van ieder kind om zo te werken aan de ontwikkeling. Met een logopedist naast je op de groep en andere specialisten sta je als één team om het kind heen. Kennis van TOS is niet vereist; als jij de nieuwsgierigheid hebt om de kinderen te willen begrijpen, zijn er bij Kentalis volop kansen om je te ontwikkelen.

‘’Door begeleiding bij De Taaltrein zien we weer mooie stapjes vooruit’’ | Kentalis

Wil je meer weten over de organisatie Kentalis? Lees dan meer op onze website.  

Wat ga je doen?
Je behandelt, begeleidt en ondersteunt de kinderen in hun communicatieve ontwikkeling en zelfredzaamheid, zodat kinderen zich beter kunnen uitdrukken en zich begrepen voelen. Hierbij zet je verschillende communicatiemiddelen in, zoals Nederlands ondersteund met Gebaren, pictogrammen of foto’s. Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Samenwerken met een logopedist op de groep, waarbij je van elkaar leert en gedragsmatige aspecten en taalontwikkeling aanpakt. Jullie werken ervaringsgericht en spelenderwijs aan de behandeldoelen;
  • Dagelijks contact onderhouden met ouders en het behandelteam om de voortgang in de behandeldoelen en jouw bevindingen te delen en te evalueren;
  • Samenwerken met peuterspeelzalen en scholen, waarbij je tips en advies geeft over hoe ze het kind het beste kunnen begeleiden en ondersteunen in de klas.

Met wie werk je?
Je werkt op locatie intensief samen met het multidisciplinair team bestaande uit 2 logopedisten, pedagogisch behandelaar, ouderbegeleider, vak therapeut en behandelcoördinator. Het team is goed op elkaar afgestemd en we dagen elkaar per casus uit voor de meest optimale behandeling. Het is een gezellig team waar serieus werken maar zeker ook humor een grote rol speelt. Locatie Emmeloord zit in een basisschool waar voldoende parkeerplekken zijn.

Wij bieden je:
Een goede start bij ons vinden wij belangrijk. Je komt in een team waarin we op elkaar terug kunnen vallen waardoor je er nooit alleen voor staat. Daarnaast is er aandacht voor je ontwikkeling en volg je interne cursussen bijvoorbeeld op het gebied van communicatie om meer uit jezelf en je functie te halen. Ook bieden we:

  • Een bruto maandsalaris €2.821,- tot €3.938,- (FWG 45) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
  • In 2024 stijgt je salaris per 1 juni én per 1 december met 2%;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 26 augustus 2024 tot 12 februari 2025 i.v.m. vervangingswerkzaamheden. Tegen het einde van je contract gaan we om tafel om te bespreken welke mogelijkheden er zijn;
  • Een dienstverband van 15 uur per week. Je vaste werkdagen zijn de maandag en woensdag;
  • In de praktijk werk je iets meer zodat je tijdens de schoolvakanties vrij kunt zijn;
  • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato), pensioenopbouw bij PFZW;
  • Reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer voor woon- werkverkeer;
  • Eindejaarsuitkering in december van 8,33%;
  • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen;
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies je voor een sportabonnement, een fiets of uitruilen van je reiskosten?

Wie ben je?
Je bent een sociaal ingesteld persoon die nieuwsgierig is en graag de tijd neemt om kinderen te begrijpen.
Daarnaast breng je mee:

  • Een afgeronde hbo-opleiding op sociaal-pedagogisch gebied. Zoals Social Work of Pedagogiek;
  • Je kan rust en structuur bieden zodat je het kind uitnodigt te communiceren.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om als Pedagogisch behandelaar bij peuters en kleuters met een TOS aan de slag te gaan bij Kentalis? Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 21 mei. Heb je vragen over deze functie? Anoek Houtman, teamleider maakt graag tijd voor jou en je vragen. Bel of WhatsApp via 06 - 5727 0025. De sollicitatie gesprekken vinden plaats op 27 mei in de middag.

We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in