+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.

Medewerker receptie Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Uitzendbureau Paraat

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,67 - € 15,17 p/u

Vacature in het kort

In een team dat zich inzet voor sport en recreatie, is er een plek vrij voor een receptiemedewerker. Je wordt het gezicht van onze zwembaden en verwelkomt gasten met een glimlach. Naast het geven van informatie en het verwerken van betalingen, help je ook mee met schoonmaken. Je moet goed kunnen omgaan met drukte en altijd klantgericht blijven. Je werkt in een omgeving en er is ruimte om te groeien. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

De Gemeente Emmen, Team Zwembaden zoekt een medewerker receptie! Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan als receptie medewerker in een sportieve en dynamische omgeving? Dan pas je wellicht goed bij het team zwembaden van de Gemeente Emmen.

Over de organisatie

Aquarena, Neptunusbad en zwembad De Slagen zijn dè toegankelijke zwembad voor jong en oud. We hebben moderne en duurzame faciliteiten en een breed aanbod van activiteiten. Onze kernwaarden zijn het stimuleren van vitaliteit, waarborgen van kwaliteit,  het uitdragen van onze professionaliteit en het creëren van “the place to be” voor de sportieve, de lerende en de recreatieve zwemmer.


Beschrijving van de functie

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in een sportieve en dynamische omgeving? Dan pas je goed bij het team zwembaden Gemeente Emmen. Wij zijn op zoek naar een medewerker receptie op basis van oproepuren (flex medewerker). In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant.

Als receptiemedewerker ben je het visitekaartje van het zwembad. Je staat voor een vriendelijk ontvangst van onze gasten en voor professionele informatieverstrekking van al onze voorzieningen zowel persoonlijk als via de telefoon. Je zorgt voor dagelijkse financiële verwerking van o.a. kassadiensten en alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Daarnaast verzorg je als het rustig is bij de receptie de schoonmaakwerkzaamheden. Je bent stressbestendig en blijft rustig ook in piekmomenten. Je werkt nauwkeurig, oplossingsgericht en je focus ligt op de klanttevredenheid van onze gasten.


Wat wij bieden

Wij bieden werken in een enthousiast team in een sportieve werkomgeving. Er zijn mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.


Wat breng je mee

Minimaal MBO werk- en denkniveau;

  • jij bent representatief en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • bent bereid om op onregelmatige tijden te werken,  met een flexibele inzetbaarheid;
  • beheersing van de Nederlandse taal en kennis van Engels en Duits.
  • jij bent een proactieve, flexibele en daadkrachtig teamplayer met een klantvriendelijke en een professionele houding;
  • gedegen kennis van alle bekende Office programma’s.

Voldoe je niet helemaal aan deze eisen, maar denk je het wel aan te kunnen gezien je persoonlijkheid en je talenten? Dan dagen we je uit om te solliciteren.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in