+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.
Laad meer vacatures

Schoonmaker Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Djopzz

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Djopzz

Gevraagd

  • 15 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 p/u

Vacature in het kort

In deze functie als schoonmaakprofessional speel je een belangrijke rol in het behouden van nette en schone ruimtes. Je werk is essentieel voor een gezonde en prettige werkomgeving voor iedereen. Van het dweilen van vloeren tot het poetsen van ramen, jouw inzet maakt het verschil. Je werkt voor een groot bedrijf dat facilitaire diensten aanbiedt. Je zult op verschillende plekken in Emmen werken. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

In de rol als schoonmaakprofessional ben je de spil in het handhaven van de hoge standaarden van netheid en hygiëne. Een werkdag omvat het verzorgen van schone, frisse en uitnodigende ruimtes die niet alleen het oog plezieren maar ook bijdragen aan een gezonde werkomgeving voor onze klanten. Van het zorgvuldig dweilen van vloeren tot het streep loos poetsen van ramen, uw inzet maakt elke ruimte perfect.


Over het bedrijf

Je komt te werken bij een nationaal facilitair bedrijf. Zij verzorgen de facilitaire diensten in bedrijfspanden. In Emmen zal je schoonmaken op verschillende locaties. 



Gevraagd

Wat vragen wij?

Wij zoeken een AOW-gerechtigde medewerker die nog graag de handen uit de mouwen steekt. Ook ben je beschikbaar voor 15 uur in de week van maandag tot vrijdag van 07:00-10:00. 



Aanbod

Wat bieden wij?

Wat deze functie echt bijzonder maakt, is hoe het aansluit bij het levensritme van een AOW-gerechtigde medewerker. Wij bieden flexibele werktijden en bieden een gezellige werkplek waar je echt onderdeel bent van een team! Betrouwbaarheid en nauwgezetheid zijn voor ons van onschatbare waarde. 

het is een functie voor 15 uur in de week, met eventuele uitbreiding naar 20 uur. Verder zijn de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Schoonmaak. Ten slotte heb je ook toegang tot Djopzz member, hiermee kan je gratis naar theatervoorstellingen en sportwedstrijden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in