+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.
Laad meer vacatures

Schoonmaak medewerker Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Djopzz

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Djopzz

Gevraagd

  • 7 - 10 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 p/u

Vacature in het kort

In een wereld waar elk detail telt, zoeken we een speciale toevoeging aan ons team van schoonmakers. Misschien bent u iemand die van een lange carrière heeft genoten en nu nog niet klaar is om te stoppen. Bij ons geloven we dat kleine dingen een groot verschil maken. Als schoonmaakprofessional zorgt u voor glanzend schone oppervlakken en vlekkeloze ruimtes. Dit geeft klanten een gevoel van comfort en professionaliteit. Je werkt op drie locaties dicht bij elkaar. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

In een wereld waar elk detail telt, zijn wij op zoek naar een speciale toevoeging aan het team van schoonmakers in Hoogeveen. Misschien bent u iemand die heeft genoten van een rijke carrière en nu, als AOW-gerechtigde, nog niet klaar is om stil te zitten. Iemand die zijn of haar levenservaring wil inzetten in een nieuwe, actieve rol. Klinkt dat bekend? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid!

Bij ons schoonmaakbedrijf geloven we dat de kleine dingen het grote verschil maken. Net zoals de zorgvuldig gekozen details die een huis veranderen in een thuis, zijn het de glanzend schone oppervlakken en vlekkeloze ruimtes die de klanten een gevoel van comfort en professionaliteit bieden. Als schoonmaakprofessional zult u verantwoordelijk zijn voor het creëren van deze ervaring. 


Over het bedrijf

Je komt te werken bij een nationaal facilitair bedrijf. Zij verzorgen de facilitaire diensten in bedrijfspanden. In Hoogeveen zal je schoonmaken op drie locaties die op fietsafstand van elkaar zijn. 



Gevraagd

Wat vragen wij?

Wij zoeken een AOW-gerechtigde die van maandag tot vrijdag beschikbaar is tussen half 7 en 10 uur. 



Aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden werktijden in de ochtend (6:30-10:00) die passen bij uw levensstijl, een competitief salaris, en de mogelijkheid om te werken in een ondersteunende omgeving die kennis en levenservaring op waarde schat. Ook bieden wij vertier! Je kan namelijk gratis naar theatervoorstellingen en sportwedstrijden in Zwolle. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in