+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enkhuizen.

Allround Lasser Enkhuizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiojobs Arbeidsbemiddeling

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor onze klant in Benningbroek zijn wij opzoek naar een allround monteur lasser. Deze leuke en diverse functie is voor 24 – 40 uur in de week (3 – 5 dagen).
Het bedrijf houdt zich bezig met dynamische reparaties en onderhoud van vrachtauto's en overige vervoersmiddelen. Naast vervoersmiddelen zijn ze ook gespecialiseerd in landbouw-mechanisatie- en constructiemachines, graafmachines en grondverzetmachines.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Om 7:15 start je rustig je dag met koffie en thee met je collega's. Als het 7:30 is, ga je aan de slag. Zodra je je tabblad hebt geopend, kun je zien wat er voor vandaag moet gebeuren en houdt je in de notities alles netjes bij.
Tijdens je werkzaamheden kun je opeens opgeroepen worden om naar een locatie te gaan voor een nieuwe opdracht. Hierbij kun je denken aan het onderhouden van machines bij vaste klanten, verhelpen van hydroliet lekkage, het vervangen van onderdelen of het repareren van een machine als deze niet wilt starten. Nadat je het probleem verholpen hebt en de klant tevreden achterlaat, keer je weer terug naar je werkplaats waarbij je weer verder gaat waar je mee bezig was.
Bij andere opdrachten kun je denken aan keuringen van alle machines, werken met cilinders, nieuwe accu's bestellen en het uitvoeren van inspecties.
Al met al werk je dynamisch, elke dag is anders met nieuwe uitdagingen en de tijd vliegt om!

Gevraagd

  • Je bent leergierig, communicatief sterk en een echte aanpakker;
  • In het bezit van rijbewijs B, BE is een pré;
  • MBO 3 werk- en denkniveau;
  • Ervaring in lassen en bent handig en technisch ingesteld;
  • Goede beheersing van het spreken van de Nederlandse taal.


Aanbod

Wat wordt je geboden
Een dynamische baan voor langere tijd met doorgroeimogelijkheden. Er worden cursussen aangeboden waarbij je je kennis kan verbreden en deze kunt toepassen in de praktijk. Je komt terecht in een sfeervol en hecht team waarin leuke uitjes georganiseerd worden.
Er zijn mogelijkheden om parttime en fulltime te werken en het salaris is gebaseerd op de cao.

Werven en selecteren is maatwerk. Onze benadering is daarom persoonlijk waardoor wij iedere (geschikte) kandidaat uitnodigen voor een gesprek bij ons op de vestiging. Aangezien wij graag alle tijd voor jou nemen, werken wij op afspraak. In ons gezellige kantoor met huiselijke uitstraling bespreken wij deze zeer leuke vacature met jou zodat wij een goed beeld krijgen van wie jij bent. Op deze manier kunnen wij jou zo correct mogelijk voorstellen bij onze klant omdat wij jou graag helpen aan een nieuwe werkplek.

Zien wij jouw sollicitatie binnenkort tegemoet? Je kunt op verschillende manieren solliciteren. via deze website, onze mail, WhatsApp of via diverse job boards. Tot snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in