+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.
Laad meer vacatures

Leerling Servicemonteur Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.409 - € 2.660 p/m

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Als Leerling Monteur Service & Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het zorgen voor de goede en veilige werking van warmwater- en warmtetoestellen bij klanten, zoals cv-ketels, warmtepompen en geisers. Je bezoekt bedrijven en particulieren om preventief onderhoud uit te voeren, zoals het controleren van instellingen en het vervangen van onderdelen. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen door grondig onderzoek te doen naar de oorzaak en het verhelpen ervan, bijvoorbeeld door het vervangen van defecte onderdelen.

Je documenteert al je werkzaamheden en metingen op een digitale werkbon op je tablet. Daarnaast houd je bij welke materialen je hebt gebruikt. Als je een specifiek onderdeel niet bij je hebt voor een storing, kijk je of dit onderdeel beschikbaar is in het magazijn of bij een nabijgelegen groothandel. In samenspraak met je collega's van de Planning beslis je of je het ontbrekende onderdeel meteen ophaalt en installeert, of dat er een vervolgafspraak met de klant wordt gepland.

Tijdens deze periode volg je ook een ROC-opleiding in de richting van Service & Onderhoud. Afhankelijk van de opleiding duurt dit twee of drie jaar, waarbij je gemiddeld één middag en één avond per week naar school gaat om theoretische kennis op te doen. De overige dagen doe je praktijkervaring op door samen met een praktijkbegeleider je taken uit te voeren. Er worden verschillende opleidingen aangeboden, waaronder Monteur Service en Onderhoud Installaties en Systemen (niveau 2) en 1e Monteur Service & Onderhoud Werktuigkundige Installaties (SEMI) (niveau 3).

Je maakt deel uit van het team op de vestiging in Enschede, waarin je samenwerkt met andere monteurs en collega's van de planning, administratie en logistiek. De vestigingsleider geeft leiding aan het team. Je werkt binnen de regio van de vestiging en, afhankelijk van je dienstrooster, neem je deel aan de storingsdienst. In de beginfase van je opleiding als leerling monteur maak je nog geen deel uit van de storingsdienst.

Wat biedt het bedrijf?

Je ontvangt een salaris conform de CAO Technisch Installatiebedrijf. De salarisindicatie voor deze functie bedraagt € 2.409 - € 2.660 bruto per maand vanaf 21 jaar (exclusief toeslagen en kostenvergoedingen). Je gaat aan de slag in de regio van je woonplaats. Daarnaast ontvang je een daggeldvergoeding van € 47,50 bruto per maand. De uren die je op termijn in de storingsdienst draait worden uiteraard ook vergoed volgens de geldende overwerkpercentages. Bovendien is er een variabele beloning op basis van individuele beoordelingen en kwalitatieve doelstellingen.

Ben jij de kandidaat?

Je hebt een fascinatie voor techniek en beschikt over technisch inzicht. Je streeft ernaar om de komende jaren jezelf te ontwikkelen in het vakgebied van service en onderhoud, en ziet dit als jouw toekomstige beroep. Bovendien ben je bereid om in de toekomst deel te nemen aan een storingsdienstrooster. Je bent klantgericht, nieuwsgierig van aard en uitstekend in staat om goed samen te werken.


Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over de vacature? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Stefan via 06-23739723 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Als je al overtuigd bent, kun je direct solliciteren door op de onderstaande knop te klikken!



Bedrijfsomschrijving

Onze klant levert een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaat in huis of bedrijf. Zij richten zich daarbij op energiebesparende en duurzame energiemaatregelen. Zij willen voor iedereen de nummer 1 verduurzamingspartner in de regio zijn. Dit doen zij door het aanbieden van traditionele cv-ketels tot de nieuwste duurzame technieken. De 1.000 vakspecialisten zetten hun kennis en kunde elke dag in om ruim een half miljoen klanten te helpen. Met een hoofdvestiging in Zwolle en 14 lokale vestigingen is altijd iemand dichtbij.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in