+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Enschede.

Regiebehandelaar Transfore De Tender Twente Enschede

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie van regiebehandelaar interessant voor jou!

Voor Transfore De Tender Twente zijn we op zoek naar een gedreven regiebehandelaar die affiniteit heeft met de forensische psychiatrie en mee wil werken om de ambities van Transfore te realiseren. Dit betekent het neerzetten en onderhouden van een forensisch netwerk in Oost Nederland en het realiseren van een brugfunctie tussen de GGZ en forensische psychiatrie.

Wie zijn wij?
Op onze poliklinieken wordt er gewerkt vanuit de zorgprogramma’s gewelddadig grensoverschrijdend gedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Met behulp van evidence based methoden en in een contextuele benadering wordt gestuurd op vermindering van het recidive risico. De behandelingen worden uitgevoerd in een multidisciplinair team. Daarbij werken we nauw samen met het forensisch FACT-team, bieden we ook behandeling aan patiënten die verblijven op de forensisch psychiatrische afdeling in Almelo en werken we ook in de PI Almelo. Mensen melden zich hier vrijwillig of vanuit een justitieel kader.

Het team bestaat uit ongeveer 20 Fte en is multidisciplinair samengesteld. We bieden diagnostiek en behandeling aan voor de doelgroep (jong)volwassenen met ernstige forensische psychiatrische problematiek, waarbij sprake is van beperkingen op meerdere levensgebieden.

Het team kenmerkt zich door een enthousiaste en gedreven instelling, er heerst een sterke onderlinge solidariteit. Collega’s hebben oog voor elkaar en zeggen regelmatig dat het heel prettig werken is in dit team. Daarnaast kenmerkt het team zich door grote vernieuwingsdrang, waarbij het de uitdaging is om de complexer wordende patiëntenpopulatie in de GGZ zo doeltreffend als mogelijk te behandelen. Er wordt gewerkt volgens de meest recente richtlijnen. 

Wil jij een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van patiënten in de forensische psychiatrie én aan een veilige samenleving? Ben jij verder de regiebehandelaar met een uitstekend gevoel voor onze doelgroep en op zoek naar die mooie volgende stap? Dan komen wij graag met jou in contact!

De Tender Twente is onderdeel van Stichting Transfore.
Transfore biedt forensische psychiatrische zorg vanuit het motto: ‘Ambulant tenzij….’ Naast behandeling van psychische en psychiatrische problematiek bieden wij begeleiding, ondersteuning en dagbesteding. In alle gevallen staan het verminderen van risicofactoren die kunnen leiden tot delictgedrag en het vergroten van adequate vaardigheden die aansluiten bij de onderliggend basisbehoeften van een patiënt centraal. Daarbij is onze behandelvisie gestoeld op het Good Lives Model en werken we herstelgericht. We werken hierbij nauw samen met externe partners en met de stichtingen binnen de Dimence Groep.

Wat ga je doen?
Als regiebehandelaar houd je je bezig met (complexe) behandelingen (individuele-, groeps- en systeem(psychot)herapie). Tevens verricht je diagnostiek, delictanalyses en risicotaxaties en stel je vanuit een casusconceptualisatie een passend zorgplan en terugvalpreventieplan op. Je hebt een stimulerende rol naar de overige medewerkers met betrekking tot het actueel houden van het behandelaanbod. Je draagt actief bij aan of initieert nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben je actief in het netwerk met externe partners (bijv. andere zorgverleners / huisartsen). In het kader van regiebehandelaarschap voer je samen met de uitvoerend behandelaar de regie over een behandeling.

Ben jij onze nieuwe collega? 
Wij zijn op zoek naar een BIG-geregistreerde regiebehandelaar die affiniteit heeft met de forensische psychiatrie/GGZ. Verder: 

  • Heb je actuele kennis over de forensische psychiatrie en de specialistische GGZ, of zou je je hierin willen verdiepen
  • Heb je goede kennis van de principes en behandelvormen in de verschillende referentiekaders
  • Heb je affiniteit met het online vorm geven van behandelingen
  • Beschik je over kennis en vaardigheden op het gebied van diagnostiek en forensische risicotaxatie, of zou je je hierin willen verdiepen
  • Houd je de ontwikkelingen bij in je vakgebied
  • Ben je empathisch, doortastend en heb je humor
  • Kan je goed samenwerken
  • Heb je een heldere visie
  • Heb je een verbindende wijze van communiceren zowel binnen het team als daarbuiten en kun je een inspirerend werkklimaat creëren

We hebben veel te bieden!
Wij bieden een interessante en uitdagende baan in een professioneel team, waarbinnen we je de ruimte geven om jezelf te ontwikkelen. Wil je onderzoek doen of promoveren? Dit faciliteren we graag! 

Het betreft een dienstverband voor 32-36 uur per week, flexibel in te vullen. Daarnaast een uitstekend pakket conform de CAO-GGZ met daarnaast eigen aanvullende regelingen. De functie is conform CAO ingeschaald. Transfore hanteert een actief scholingsbeleid, gericht op verdere ontwikkeling van medewerkers.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Lieke Christenhusz, teamleider Zorg op dinsdag tot en met vrijdag bereikbaar via 053-5746200 of met Daphne Velds teamleider bedrijfsvoering bereikbaar op 06-20460097.

Enthousiast? Wij gaan graag met je in gesprek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in